Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Κεράσια Glamour: Τα πιο ακριβά τα κεράσια στον κόσμο ΤΟ ΚΙΛΌ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΆΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ € 320 Cherry Glamour, τα πιο ακριβά τα κεράσια στον κόσμο


Κεράσια Glamour: Τα πιο ακριβά τα κεράσια στον κόσμο

ΤΟ ΚΙΛΌ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΆΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ € 320

Cherry Glamour, τα πιο



 ακριβά τα κεράσια στον 



κόσμο























Cherry Glamour, τα πιο ακριβά τα κεράσια στον κόσμο



SAT EDOA είναι μια εταιρεία που βρίσκεται στην κοιλάδα του Έβρου, στους πρόποδες των Πυρηναίων, στην επαρχία της Lleida, εξειδικεύεται, μετά από 5 χρόνια έρευνας, παραγωγής και εμπορίας των πρώιμων κερασιών (από τα τέλη Μαρτίου έως τα μέσα Απριλίου ), είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο που παράγει αυτή τη στιγμή.
Έχουμε προβλέψει το υπόλοιπο της σεζόν.
Εμείς άρχισε τη συλλογή μας κατά το μήνα Μάρτιο .
SAT N.1446 EDOA CAT C / Sant Isidre # 2 -  Τηλ 687 80 40 21 Φαξ: 97 Μαρτίου 74 82 12 - 25113 Sucs - Lleida - Ισπανία  







Τα κεράσια είναι μια τεράστια πηγή υγείας και ευτυχώς, έχουμε τα κεράσια χέρι υψηλής ποιότητας, όπως αυτές που παράγονται κάθε χρόνο στην κοιλάδα του Jerte (Εστρεμαδούρα) ή, πιο κοντά στη Χώρα των Βάσκων, στην πόλη δίπλα στο ποτάμι θαύμα.
Η ζέστη του καλοκαιριού προσκαλεί να καταναλώσει αυτό το φρούτο γεμάτο αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη μείωση των καρδιακών παθήσεων και του καρκίνου, αλλά τα οφέλη των κερασιών πάει πολύ πιο πέρα. Κεράσια περιέχουν μελατονίνη, ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στη ρύθμιση του καρδιακού ρυθμού και οι κύκλοι του ύπνου του σώματος και είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή β-καροτένιο (βιταμίνη Α). Επίσης, είναι πλούσια σε βιταμίνες C, Ε, κάλιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φολικό οξύ και φυτικές ίνες και μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή και τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και ουρική αρθρίτιδα.
Κεράσια ήταν για πολλά χρόνια απόβλητοι διατροφή των ατόμων με διαβήτη, αλλά σήμερα γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι οι διαβητικοί μπορούν επίσης να τρώνε τους. Το κλειδί για να απολαύσετε τη γεύση και θρεπτικές ιδιότητες των φρούτων είναι να φειδωλοί με το ποσό.
Παράγονται από Μάρτιος 15 - Απρίλιος 25
Ως περιέργεια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ακριβότερη αγορά κεράσια άρχισε να συγκεντρώνει το Μάρτιο στο Lleida. Είναι τόσο μοναδικό, επειδή έχουν τη διάκριση της ύπαρξης το μόνο κεράσια που παράγονται σε όλο τον κόσμο κατά την περίοδο από 15 Μαρτίου έως 25 του μηνός. Αυτά τα κεράσια τα οποία είναι γνωστά ως Cherry Glamour πωλούνται κυρίως στο εξωτερικό, σε μια τιμή που δεν είναι διαθέσιμα σε όλους. 



Η τιμή στην καταγωγή, ο παραγωγός, που πηγαίνει 40 έως 130 ευρώ το κιλό, ανάλογα με το πάχος και οι καταναλωτές που καταβάλλονται μεταξύ 50 και 320 ευρώ σε χώρες που δεν έχουν φθάσει την κρίση, όπως το Κατάρ, η Ρωσία, το Ντουμπάι ή τη Σιγκαπούρη.


Η γλυκιά γεύση των κερασιών σε πλήρη σεζόν, του εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα, το χυμό μακριά όταν μασιέται και η ευκολία με την οποία είναι περισσότερο από αρκετό για τους λόγους για του ένατου λόγου, η οποία ενθάρρυνε να συμπεριλάβει μια χούφτα κεράσια στη διατροφή κανέναν και ιδιαίτερα στα παιδιά.





















Τα πρώτα  κεράσια  αντιμετωπίζουν τον κόσμο έξω από Lleida προς τη Μαδρίτη, το Παρίσι και το Ντουμπάι


Edoa εταιρεία έχει ήδη στείλει τα πρώτα  κεράσια και αντιμετωπίζουν τον κόσμο, που ονομάζεται κεράσι αίγλη και μεγαλώνουν σε θερμοκήπια της Sucs και Almacelles (Lleida), δεσμεύεται για τη Μαδρίτη, το Παρίσι και το Κατάρ.

La cereza más precoz y cara del mundo sale de Lleida hacia Madrid, París y Dubai


Η συγκομιδή ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, για τις ίδιες ημερομηνίες πέρυσι και μία εβδομάδα αργότερα από ό, τι σε προηγούμενες εκστρατείες να αποστασιοποιηθεί από την παραγωγή της Παταγονίας. "Χιλή και την Αργεντινή είναι περισσότερο επιμήκυνση της παραμονής τους στην αγορά, πριν από δύο εβδομάδες ήρθαν τα τελευταία αποστολές στην Ευρώπη, θα πρέπει να αποστασιοποιηθούν από αυτούς», διαβεβαίωσε Europa Press ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Oscar Ortiz. EDOA συσκευασμένα επώνυμα κεράσια τους Κεράσια Glamour σε ένα φυτό Fraga (Huesca) που οδηγεί την παραγωγή των πέντε εκταρίων σε θερμοκήπια και Sucs Almacelles φθάνουν στην αγορά περίπου τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα από ό, τι τα συμβατικά κεράσι. "Θα έχουμε μια παραγωγή 35 τόνους φέτος, και οι τιμές είναι επίσης παρόμοια με εκείνα του περασμένου έτους», δήλωσε ο Ortiz. Κατά τις πρώτες ημέρες που πωλούν τα κεράσια σε μεταξύ 125 ευρώ ανά κιλό στην περίπτωση του μεγαλύτερου μεγέθους ενός κέρματος του ενός ευρώ, 34 χιλιοστά, μέχρι € 50 το κιλό. Αν πληρούνται οι προσδοκίες σας, θα κλείσει τη σεζόν με μια μέση τιμή των 55 ευρώ ανά κιλό, πράγμα που θα σήμαινε κύκλο εργασιών 900.000 ευρώ.



πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια