Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Προσαγωγές για το μακελειό στου Ρέντη


Προσαγωγές για το μακελειό στου Ρέντη



Δύο περίπου μήνες έχουν περάσει από το μακελειό στου Ρέντη. Το βράδυ της 1ης Μαρτίου όταν σε καταδίωξη, δυο νεαρά παιδιά της Ομάδας ΔΙΑΣ, ο 23χρονος Γιώργος Σκυλογιάννης, και ο 22χρονος Γιάννης Ευαγγελινέλης, έχασαν τη ζωή τους από τις σφαίρες αδίστακτων κακοποιών.

Προσαγωγές για το μακελειό στου Ρέντη

Οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση, προσήγαγαν στην ΓΑΔΑ και εξετάζουν ως υπόπτους τέσσερα άτομα, ως δράστες της δολοφονικής ενέδρας σε βάρος των νεαρών αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δυο


Αλβανούς και δυο ομογενοποιημένους από το Καζακστάν. Η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι στιγμής, δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε διαψεύδει το γεγονός.

Όλα, ξεκίνησαν, όταν οι δράστες διέπραξαν ληστεία σε βάρος περιπτερούχου, στο Μενίδι. Πελάτες πρατηρίου υγρών καυσίμων απέναντι από το περίπτερο κάλεσαν την αστυνομία και ξεκίνησε καταδίωξη. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αυτοκίνητο των δραστών και το ακολούθησαν, και το ακολουθούν. Το Ι.Χ. κατευθύνθηκε προς Πειραιά, ενώ συνέχισε στον παράδρομο του Κηφισού.


Ενώ η καταδίωξη ήταν σε εξέλιξη, τα οχήματα της αστυνομίας έλαβαν σήμα από το κέντρο τους, να συνδράμουν στην καταδίωξη, χωρίς όμως να διαβιβάσουν την εντολή την εντολή, να μη θέσουν σε λειτουργία τα φωτεινά και ηχητικά σήματα των οχημάτων.

Όπως αποδείχτηκε αργότερα η συγκεκριμένη εντολή, ήταν μοιραία αφού στοίχισε τη ζωή σε δυο νεαρούς Αστυνομικούς.

Οι μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ, προσέγγισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ένοπλοι όταν ο οδηγός, σε ένα μη καλά φωτισμένο σημείο, στο ύψος της οδού Παλαιολόγου, κόβει ταχύτητα, και μόλις οι άνδρες της ΔΙΑΣ πλησιάζουν, δέχονται «βροχή» πυροβολισμών.

Οι δράστες, πυροβολούν ταυτόχρονα από την πλευρά του οδηγού και του συνοδηγού, με Καλάσνικοφ και πιστόλι.

Η αστυνομία αποκλείει την περιοχή και ξεκινά ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ στον αέρα ίπταται και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Όχημα των δραστών εντοπίζεται στην περιοχή. Στο εσωτερικό του οι αστυνομικοί, εντοπίζουν δυο όπλα. Από τη βαλλιστική ωστόσο, δεν προκύπτει πως είναι τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες στο μακελειό.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, είχε κλαπεί μαζί με άλλα 7 ΙΧ στις 17 Ιανουαρίου από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Νέα Ερυθραία.

Οι δράστες έφτασαν με ένα λευκό κλειστό Μιτσουμπίσι, το οποίο είχε κλαπεί από το Μοσχάτο. Μπαίνουν στο υποκατάστημα και αφού ακινητοποιούν τους υπαλλήλους με Καλάσνικοφ και τους αρπάζουν από το ΑΤΜ 250 χιλιάδες ευρώ και διαφεύγουν.

Το φορτηγάκι ακινητοποιείται λόγω βλάβης και διαφεύγουν με ένα διερχόμενο Fiat Punto, το οποίο ακινητοποιούν, ενώ επέβαιναν δυο γυναίκες.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι οι δράστες είχαν ενοικιάσει σπίτι το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο, στο Κυριάκι Βοιωτίας.

Εν συνεχεία οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς σε 11 αλλοδαπούς, μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης που το πεδίο δράσης τους ήταν η Βόρεια και Δυτική Αττική, αλλά και τη Βοιωτία.

Τέσσερεις από τους προσαχθέντες, φέρονται να είναι οι δράστες της δολοφονίας των Αστυνομικών στην ενέδρα του Ρέντη, ενώ στις ενέργειες που έχουν διαπράξει, τους αποδίδεται η δολοφονία του ιδιοκτήτη περιπτέρου στο Μενίδι, αλλά και η κλοπή από τη μάντρα στη Νέα Ερυθραία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια