Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Από τις προγραμματικές δηλώσεις (8/2/2015) του μεγαλύτερου ψεύτη στην παγκόσμια πολιτική ιστορία:








ΠΡΟΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Από τις προγραμματικές δηλώσεις (8/2/2015) του μεγαλύτερου ψεύτη στην παγκόσμια πολιτική ιστορία:

Φωτογραφία του Νακος Μαρουγκας.


- Μετά από πέντε χρόνια μνημονιακής βαρβαρότητας ο λαός μας δεν αντέχει άλλη απογοήτευση, δεν αντέχει άλλη ματαίωση.



- Είμαι βέβαιος ότι η Κυβέρνησή μας θα μείνει στη συλλογική μνήμη ως η Κυβέρνηση που τήρησε τον λόγο της και εκπροσώπησε τίμια, αταλάντευτα, χωρίς πισωγυρίσματα όλους και όλες ξεχωριστά τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
- Η ατζέντα αλλάζει. Η Ελλάδα παραμένει στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, αλλά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια με θετικό πρόσημο, ως πρωταγωνιστής, όχι ως κομπάρσος.
- Σε μια διαπραγμάτευση που, επιτέλους, ξεκίνησε, η ελληνική Δημοκρατία, η Ελλάδα, καταθέτει προτάσεις, δεν δέχεται εντολές και μάλιστα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
- Η νέα Κυβέρνηση δεν δικαιούται να ζητήσει παράταση του μνημονίου, γιατί δεν δικαιούται να ζητήσει παράταση του λάθους και της καταστροφής.
- Δίνουμε εντολή να πουληθούν κυβερνητικά αυτοκίνητα που κοστίζουν προκλητικά ποσά, άνω των 700.000 ευρώ, τη στιγμή που ο μέσος Έλληνας πολίτης υποφέρει.
- Δίνουμε εντολή να πουληθεί αρχικά το ένα από τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη, γιατί το παράδειγμα του λιτού βίου πρέπει να ξεκινήσει από εμάς, από την ίδια την Κυβέρνηση.
- Στην ίδια κατεύθυνση θα ζητήσω από την Πρόεδρο της Βουλής –ξέρω, μπορεί να στεναχωρήσω κάποιους- να επανεξετάσει και να καταργήσει το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου, διότι δεν πιστεύω ότι οι Βουλευτές μας στερούνται της οικονομικής δυνατότητας να μετακινούνται με τα δικά τους έξοδα.
- Προωθούμε άμεσα ρύθμιση για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια και ταυτόχρονα αλλάζουμε το σύστημα επιλογής προϊσταμένων, κόβοντας το γόρδιο δεσμό μεταξύ πολιτικών κομμάτων και κρατικού μηχανισμού.
- Βάζουμε τέλος στα θαλασσοδάνεια που χρησιμοποιούνται συνήθως για την εξυπηρέτηση σκοτεινών σκοπιμοτήτων και συντήρησης ενός ολιγαρχικού καθεστώτος.
- Χτίζουμε μία ισχυρή και ανταγωνιστική δημόσια Ραδιοτηλεόραση χωρίς ρεβανσισμούς, χωρίς τις προχειρότητες και τις σπατάλες του παρελθόντος, χωρίς σκανδαλώδεις συμβάσεις, χωρίς κάστες προνομίων, χωρίς προκλητικές αμοιβές.
- Θεσπίζουμε το αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ.
- Το 2015 δεν θα υπάρχει ΕΝΦΙΑ. Και αυτό είναι δέσμευση.
- Προχωράμε άμεσα σε μέτρα για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.
- Το ίδιοι πιστοί θα μείνουμε και στη δέσμευσή μας για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ. Αυτή η αύξηση, όμως, θα γίνει σταδιακά μέχρι το 2016.
- Άμεσα ξεκινά το ειδικό πρόγραμμα ανάκτησης της εργασίας, ώστε σε ορίζοντα τετραετίας να δημιουργηθούν εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό, τον δημόσιο και τον κοινωνικό τομέα της οικονομίας.
- Η διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας πρέπει να καταλήξει σε συμφωνία για την απομείωση του χρέους.
- Δεν παραχωρούμε, δεν ξεπουλάμε τα δίκτυα και τις υποδομές της χώρας που αποτελούν εθνικό μας κεφάλαιο.
- Μέχρι την ψήφιση των νομοθετημάτων για την υλοποίηση των μέτρων ρύθμισης των «κόκκινων» δανείων απαγορεύεται κάθε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.
- Καμία αύξηση ορίων ηλικίας, καμία μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων!
- Οικοδομούμε ένα δημόσιο δωρεάν ποιοτικό σύστημα υγείας για όλους τους πολίτες της χώρας.
- Ιστορική υποχρέωση της νέας ελληνικής Κυβέρνησης αποτελεί η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των επανορθώσεων.
Κεντρικό ρόλο σ’ αυτή τη διεκδίκηση η νέα ελληνική Κυβέρνηση θα αποδώσει στην Εθνική Επιτροπή, αλλά και στην εμβληματική μορφή της Εθνικής Αντίστασης, στο Μανώλη Γλέζο, που ακάματα τόσα χρόνια αγωνίζεται προκειμένου να εκπληρωθεί αυτό το εθνικό χρέος.
- Ο άνεμος μιας νέας ενότητας του λαού μας πήρε μακριά τους σπόρους ενός νέου διχασμού, στον οποίο δυστυχώς κάποιοι σκέφθηκαν να επενδύσουν.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια