£ 13 δισεκατομμύρια αξία των τροφίμων μας πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων κάθε χρόνο - αυτό είναι 7,3 εκατομμύρια τόνους grub
Κατά μέσο όρο, που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ δυόμισι κύρια γεύματα ανά άτομο κάθε εβδομάδα,αντί της χρησιμοποίησης τα αποφάγια ή κατάψυξη τους
Ψωμί, τυρί, αυγά, freash φρούτα, το κρέας και τα ψάρια ήταν μεταξύ των κορυφαίων δέκα στοιχεία πεταγμένο έξω με άλλα σκουπίδια (Φωτογραφία: Η Τράπεζα Εικόνων)
Το ποσοστό των αποβλήτων τροφίμων έχει επιβραδυνθεί κατά τα τελευταία χρόνια(Φωτογραφία: EyeEm)
Σούπερ μάρκετ λένε ότι προσπαθούν να μειώσουν τα απορρίμματα τροφίμων (Φωτογραφία: Getty)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου