Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Πέθανε στα 53 του ο διάσημος τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ

Πέθανε στα 53 του ο διάσημος τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ

Σοκ στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα προκαλεί η είδηση του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή του συγκροτήματος των Wham, Τζορτζ Μάικλ.





Βαθύτατα συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου του Μάικλ δήλωσε ο Έλτον Τζον, με ανάρτησή του στο Instagram

Σοκ στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα προκαλεί η είδηση του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή του συγκροτήματος των Wham, Τζορτζ Μάικλ.

Ο Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, που ξεκίνησε την καριέρα του ως μέλος των Wham και στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα, απεβίωσε εν ειρήνη στο σπίτι του, ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

Οι συνθήκες θανάτου του καλλιτέχνη παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχει κάτι ύποπτο γύρω από αυτόν.

Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του αναφέρoνται τα εξής:

«Με βαθύτατη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο λατρεμένος μας γιός, αδερφός και φίλος, Τζορτζ Μάικλ, απεβίωσε εν ειρήνη στο σπίτι του, κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένεια θα επιθυμούσε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της σε αυτή τη δύσκολη και συναισθηματική στιγμή. Δεν θα υπάρξει προς το παρόν κανένα περαιτέρω σχόλιο».

Ο Τζορτζ Μάικλ γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου του 1963 στο Βόρειο Λονδίνο και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής κατά την δεκαετία του '80 και του '90 με το ιδιαίτερο στυλ της pop-disco και dance-pop μουσικής του.

Συνολικά πούλησε στην καριέρα του πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ενώ το πρώτο σόλο άλμπουμ του, με τίτλο Faith, κυκλοφόρησε το 1987 και ξεπέρασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις διεθνώς.

Τα singles του κατάφεραν να φτάσουν  7 φορές στην κορυφή των βρετανικών τσάρτς και 8 φορές στο αμερικάνικο Billboard Hot 100. Το περιοδικό Billboard μάλιστα τον κατέταξε στην 40η θέση του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη όλων των εποχών για το Billboard Hot 100.

Ο Τζορτζ Μάικλ κέρδισε αμέτρητα βραβεία κατά τη διάρκεια της καριέρας του, μεταξύ των οποίων 3 Brit Awards, 4 MTV Video Music Award, 4 Ivor Novello Award, 3 American Music Award και 2 Grammy Award, ενώ είχε προταθεί συνολικά για 8.

Στις αρχές του μήνα ανακοινώθηκε ότι ο παραγωγός και στιχουργός Naughty Boy, δούλευε με τον Μάικλ πάνω σε ένα νέο άλμπουμ, ενώ τον Μάρτιο του 2017 επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Freedom.

Βαθύτατα συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου του Τζόρτζ Μάικλ δήλωσε ο Σερ Έλτον Τζον, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής, στιχουργός, μουσικός και συνθέτης αναφέρει:

«Έχω υποστεί μεγάλο σοκ. Έχω χάσει έναν αγαπημένο φίλο - την πιο καλή, γενναιόδωρη ψυχή και έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη. Η καρδιά μου είναι με την οικογενειά του και με όλους τους θαυμαστές του».







O Τζορτζ Μάικλ με την σπουδαία Αρέθα Φράνκλιν κατά τη διάρκεια της περιοδείας του με τίτλο "Faith"

Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια