Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Πόρισμα-«ηλεκτροσόκ» για τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ρίζο Ρίζο Βρέθηκε και άλλος Συριζαίος με off - shore και 750.000 ευρώ καταθέσεις!

Πόρισμα-«ηλεκτροσόκ» για τον συνδικαλιστή της ΔΕΗ Ρίζο Ρίζο

Βρέθηκε και άλλος Συριζαίος με off - shore και 750.000 ευρώ καταθέσεις!

Κι άλλος «χρυσός» συριζαίος: Αυτή τη φορά συνδικαλιστής και με κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Ρίζος Ρίζος: Ο συνδικαλιστής... κροίσος με τις offshore στην Κύπρο







 Το θέμα, δεν είναι πλέον πόσοι αποκαλύπτονται καθημερινά, αλλά ποιά είναι η συνέχεια στο ΣΔΟΕ και τη Δικαιοσύνη...και εντομεταξύ, ο λαός αυτοκτονεί και λιμοκτονεί.

Πόπη Σουφλή
Ρίζος Ρίζος: Πάμπλουτος και με λογαριασμούς οffshore στην Κύπρο ο συνδικαλιστής της ΔΕΗ

Πόρισμα-«φωτιά» της αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος για το μεγάλο «φαγοπότι» στη ΔΕΗ, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Σύμφωνα με το πόρισμα, μεγάλο μέρος των χρημάτων κατέληξε σε offshore εταιρεία στην Κύπρο, πίσω από την οποία κρύβεται -σύμφωνα πάντα με το πόρισμα- ο γνωστός συνδικαλιστής Ρίζος Ρίζος. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατηγορείται ήδη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος, έπειτα από τις αποκαλύψεις του Γενικού Επιθεωρητή-Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για το πάρτυ στη ΔΕΗ με ταξίδια αναψυχής και δωρεές. Το αδίκημα επισύρει έως και την ποινή των ισοβίων.
Η έρευνα της αρχής για την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος και του προέδρου της εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Νικολούδη έφθασε έως την Κύπρο, όπου εντοπίστηκε η offshore με την επωνυμία ARCELOR LTD με δικαιούχους και μετόχους τον κ. Ρίζο και τις δύο του κόρες και στην οποία βρέθηκαν 750.574 ευρώ. Το πόρισμα της αρχής είναι καταπέλτης, καθώς όπως αναφέρει: «Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής για το έγκλημα της νομιμοποίησης του παραπάνω εγκληματικού προϊόντος από τα τρία αυτά πρόσωπα, το οποίο απέκρυψαν και ειδικότερα του κατατεθειμένου στους αναφερθέντες τραπεζικούς λογαριασμούς τμήματος το οποίο διοχέτευσαν μέσω του τραπεζικού συστήματος και απέκρυψαν πίσω από την ανωνυμία της offshore εταιρείας και το τραπεζικό απόρρητο, με σκοπό πάντοτε να συγκαλύψουν την αληθή προέλευσή του».
Τα χρήματα που βρέθηκαν στην Κύπρο είναι μέρος του ποσού του 1.160.470 ευρώ, που δόθηκαν από την ΔΕΗ προς τους... ημετέρους. Τα εισοδήματα του συνδικαλιστή της ΔΕΗ και των μελών της οικογένειάς του σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν τόσο μεγάλες καταθέσεις και μάλιστα σε offshore εταιρεία, σύμφωνα με την αρχή. Στο πόρισμα που αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, αναφέρονται και τα ακίνητα της οικογένειας, που δημεύονται από το Κράτος. Πρόκειται για διαμέρισμα 290 τ.μ. στη Βούλα, διαμερίσματα 119 τ.μ. και 25 τ.μ. στο Ζωγράφου και διαμέρισμα 126 τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας.
Εν τω μεταξύ, έντονες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί η τροπολογία, που ψηφίστηκε πρόσφατα, σύμφωνα με την οποία δίνεται τριετής αναστολή στους αγροτοσυνδικαλιστές, που εμπλέκονται σε σκάνδαλα κακοδιαχείρισης. Τα τελευταία 3 χρόνια αλλεπάλληλα περιστατικά κακοδιαχείρισης σε αγροτικούς συνεταιρισμούς έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές πασίγνωστους συνδικαλιστές. Οι ζημιές είναι δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και πολλά απ’ αυτά τα χρήματα σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές έχουν καταλήξει σε τσέπες και λογαριασμούς αγροτοσυνδικαλιστών. Λάρισα, Καρδίτσα, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Φάρσαλα και Πρέβεζα είναι κάποιες από τις περιοχές, όπου συνδικαλιστές φέρονται να έκαναν πάρτυ με κρατικά χρήματα και οι υποθέσεις έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
πηγή περισσότερα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια