Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Γεμίζουν διόδια την Εγνατία για να οικονομίσουν οι μεγαλοεργολάβοι





Γεμίζουν διόδια την Εγνατία για να οικονομίσουν οι μεγαλοεργολάβοι



Γεμίζουν διόδια την Εγνατία για να οικονομίσουν οι μεγαλοεργολάβοι


Με διόδια από το πρώτο ως το τελευταίο χιλιόμετρο, συμπεριλαμβανομένων και των τριών κάθετων αξόνων και για όλες τις κατηγορίες οχημάτων θα γεμίσει η Εγνατία Οδός από το νέο έτος, σύμφωνα με νομοσχέδιο που φέρνει εκτάκτως προς ψήφιση τον Ιανουάριο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Είναι δε, τέτοια η βιασύνη του υπουργού, που η ρύθμιση για τα διόδια περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο που αφορά αερο­πορικά θέματα.


Φυσικά, η βιασύνη του κ. Χρυσοχοίδη δεν είναι για το όποιο συμφέρον του Δημοσίου, αλλά για τα υπερκέρδη των μεγαλοεργολάβων που διαχειρίζονται τους σταθμούς διοδίων πανελλαδικά. Η Εγνατία Οδός, παρ’ ότι κατα­σκευάστηκε εξ ολοκλήρου ως δημόσιο έργο, αναμένεται να πωληθεί σε ιδιώτες μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, με τους 20 συ­νολικά σταθμούς διοδίων που θα κατασκευαστούν ως “προίκα” για να αισχροκερδούν με ακόμα έναν τρόπο οι γνωστοί μεγαλοεργολάβοι σε βάρος των Ελλήνων. Οι δε βουλευτές της κλεπτοκρατίας ήδη φρόντισαν να βολευτούν, αφού πρόσφατα απαίτησαν και κέρδισαν να πληρώνουν οι ίδιοι διόδια, αλλά να χρεώνονται στον προϋπολογισμό της Βουλής. Κατά αξιοπερίεργο τρόπο, λίγες μέρες αργότερα αποφασίστηκε αύξηση μέχρι και 6 στους υπάρχοντες σταθμούς διοδίων.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης δήλωνε τις προάλλες “υπερήφανός” που θα κατασκευαστεί τέμενος στην Αθήνα επί υπουργίας του. Κρίνοντας από τα έργα του, πρέπει νιώθει ακόμα πιο υπερήφανος που από υπουργός Υποδομών  και Μεταφορών, έχει μετατραπεί σε “Υπουργό Μπόμπολα και λοιπόν μεγαλοεργολάβων”

Για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων πρέπει να έρθει, επιτέλους, στα πράγματα, μία εθνική κυβέρνηση, που.πρωταρχικός της στόχος θα είναι να πολεμήσει την αισχροκέρδεια αυτών που λυμαίνονται την πατρίδα μας. Πρέπει επιτέλους να υπάρξει μία κυβέρνηση εθνική που θα φροντίζει τα χρήματα του ελληνικοί να πηγαίνουν στον ελληνικό λαό και όχι σε καταθέσεις παντός είδους «λαμόγιων» σε τράπεζες του εξωτερικού.







πηγή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια