Κουζίνα από την Κούβα
Για την ... ντομάτα (+ φωτογραφίες)
Ντομάτα σεζόν στην Κούβα, ένα από τα πιο ήθελε φρουτοσαλάτα είτε, χυμό ή καραμέλα.
Γλυκιά Ντομάτα Κούβας
Συστατικά
15 ώριμες ντομάτες (μεγάλο)
3 φλιτζάνια ζάχαρη (καλά συσκευασμένα)
Νερό
3 φλιτζάνια ζάχαρη (καλά συσκευασμένα)
Νερό
Επεξεργασία
Πρώτα πλύνετε τις ντομάτες, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό (η ταινία) και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά. Όταν το νερό αρχίζει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και την αναμονή για να κρυώσουν ... τότε αφαιρέστε το δέρμα πολύ προσεκτικά, διότι η ώριμη ντομάτα τείνει να μαλακώσουν γρήγορα.
Αφού αφαιρεθεί το δέρμα ... τα κόβουμε στη μέση και με ένα κουτάλι πήραμε τους σπόρους και δίνουμε στην ίδια κατσαρόλα με το νερό, δεν είναι πάρα πολύ νερό, μόνο την ταινία και προσθήκη ζάχαρης να τοποθετείτε το ταψί πίσω σε χαμηλή φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα σιρόπι. Και τέλος, αφήστε να κρυώσει και βάζουμε στα κρύα του λουτρού.
Ντοματόσουπα
Συστατικά
4 ώριμες ντομάτες σαλάτα
1 ½ φλιτζάνι νερό
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κομμάτι κρεμμύδι ή πράσο
γάλα 1 κουταλάκι του γλυκού
αλεύρι 2 κουταλάκια του γλυκού
3 κουταλιές της σούπας νερό
1 κουταλιά βούτυρο
; κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 ½ φλιτζάνι νερό
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κομμάτι κρεμμύδι ή πράσο
γάλα 1 κουταλάκι του γλυκού
αλεύρι 2 κουταλάκια του γλυκού
3 κουταλιές της σούπας νερό
1 κουταλιά βούτυρο
; κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Επεξεργασία
Αρχικά πλύνετε τις ντομάτες. Κόβουμε σε κομμάτια και τοποθετήστε τα σε φλιτζάνια βραστό νερό με το αλάτι και το κρεμμύδι ή το πράσο. Αφήστε να σιγοβράσει για 10-15 λεπτά. Στραγγίστε και να περάσει όλο το πολτό από κόσκινο για να κάνει ένα ζωμό ντομάτας.
Ανακατέψτε το γάλα και το αλεύρι σε 3 κουταλιές της σούπας νερό και το ζωμό añádaselo. Στέλεχος όλα πάλι. Βάλτε το στη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει και πυκνώνει, ανακατεύοντας συνεχώς. Στο σούπα λίγο πριν σερβίρετε προσθέστε το βούτυρο και το πιπέρι.
Χυμός ντομάτας
Συστατικά
Red ντομάτες
Αλάτι
Ζάχαρη
Πιπέρι
Αλάτι
Ζάχαρη
Πιπέρι
Επεξεργασίες
Πλύνετε τις ντομάτες. Κόψτε σε μικρά κομμάτια. Φέρτε να σιγοβράσει και σε μικρές ποσότητες μέχρι να μαλακώσουν. Περάστε τους μέσα από ένα κόσκινο και προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη και πιπέρι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα φύλλο δάφνης, το σχοινόπρασο, το σκόρδο, το μαϊντανό, το κόλιαντρο ή σέλινο για να αλλάξετε τη γεύση. Σερβίρετε αμέσως, πολύ κρύο.
- Για να ... ντομάτα (+ φωτογραφίες)
- Ρύζι στυλ Κούβας
- Μου αρέσει Ρυζι
- Εξωτικά Επιδόρπια (+ φωτογραφίες)
- Sweetest (+ φωτογραφίες)
- Γαλοπουλα Camagüey (+ φωτογραφίες)
- Στην κουβανική κουζίνα, αρκετές συνταγές χωρίς αλάτι
- Cafe Γλυκάνισο
- Fritters σε σιρόπι
- Crema de Vie
- Θαλασσινά (+ φωτογραφίες)
- Σούπες (+ φωτογραφίες)
- Πιάτα Χοιρινό (+ φωτογραφίες)
- Μαύρη φασολάδα
- Κουνέλι Κούβας
- Endúlzame ζωή (+ φωτογραφίες)
- Αναψυκτικά (+ φωτογραφίες)
- Μελιτζάνα (+ φωτογραφίες)
- Pescado a la Cubana (+ φωτογραφίες)
- Imperial Ρύζι (+ φωτογραφίες)
- Κολοκύθα χιλιάδες αγαπά (+ φωτογραφίες)
- Κρέας Κούβας (+ φωτογραφίες)
- Κανέλα Κοτόπουλο
- Delight Κούβας (+ φωτογραφίες)
- Ribs και περισσότερο (+ φωτογραφίες)
- Σούπα φασόλια, σκουός και γλυκάνισο
- Κουβανέζικη κουζίνα (+ φωτογραφίες)
- Εκπλήξεις Ρύζι (+ φωτογραφίες)
- Casquitos Panetela φυστίκι και γκουάβα (+ φωτογραφίες)
- Υγιή Σούπες
- Ανάλατο Συνταγές: Πιπεριές (+ φωτογραφίες)
- Creole σάλτσες και ανάλατο
- Κιμάς και η κουβανική Habanera
- Tortillas διάφορα συστατικά (+ φωτογραφίες)
- Cornmeal (+ φωτογραφίες)
- Κάρβουνα κοτόπουλο (+ φωτογραφίες)
- Πάπια Κούβας (+ φωτογραφίες)
- Delicious και απλό (+ φωτογραφίες)
- Πιπεριές (+ φωτογραφίες)
- Κοτόπουλο Κούβας (+ φωτογραφίες)
- Παραμονή Χριστουγέννων (+ φωτογραφίες)
- Κάτι γλυκό (+ φωτογραφίες)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου