Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κουζίνα από την Κούβα Για την ... ντομάτα (+ φωτογραφίες)



Κουζίνα  από την  Κούβα

Για την  ... ντομάτα (+ φωτογραφίες)





Γλυκιά Ντομάτα

Ντομάτα σεζόν στην Κούβα, ένα από τα πιο ήθελε φρουτοσαλάτα είτε, χυμό ή καραμέλα.

Γλυκιά Ντομάτα Κούβας
Συστατικά
15 ώριμες ντομάτες (μεγάλο) 
3 φλιτζάνια ζάχαρη (καλά συσκευασμένα) 
Νερό
Επεξεργασία
Πρώτα πλύνετε τις ντομάτες, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό (η ταινία) και τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά. Όταν το νερό αρχίζει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και την αναμονή για να κρυώσουν ... τότε αφαιρέστε το δέρμα πολύ προσεκτικά, διότι η ώριμη ντομάτα τείνει να μαλακώσουν γρήγορα.
Αφού αφαιρεθεί το δέρμα ... τα κόβουμε στη μέση και με ένα κουτάλι πήραμε τους σπόρους και δίνουμε στην ίδια κατσαρόλα με το νερό, δεν είναι πάρα πολύ νερό, μόνο την ταινία και προσθήκη ζάχαρης να τοποθετείτε το ταψί πίσω σε χαμηλή φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί ένα σιρόπι. Και τέλος, αφήστε να κρυώσει και βάζουμε στα κρύα του λουτρού.
Ντοματόσουπα
Συστατικά
4 ώριμες ντομάτες σαλάτα 
1 ½ φλιτζάνι νερό 
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 
1 κομμάτι κρεμμύδι ή πράσο 
γάλα 1 κουταλάκι του γλυκού 
αλεύρι 2 κουταλάκια του γλυκού 
3 κουταλιές της σούπας νερό 
1 κουταλιά βούτυρο 
κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Επεξεργασία
Αρχικά πλύνετε τις ντομάτες. Κόβουμε σε κομμάτια και τοποθετήστε τα σε φλιτζάνια βραστό νερό με το αλάτι και το κρεμμύδι ή το πράσο. Αφήστε να σιγοβράσει για 10-15 λεπτά. Στραγγίστε και να περάσει όλο το πολτό από κόσκινο για να κάνει ένα ζωμό ντομάτας.
Ανακατέψτε το γάλα και το αλεύρι σε 3 κουταλιές της σούπας νερό και το ζωμό añádaselo. Στέλεχος όλα πάλι. Βάλτε το στη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει και πυκνώνει, ανακατεύοντας συνεχώς. Στο σούπα λίγο πριν σερβίρετε προσθέστε το βούτυρο και το πιπέρι.
Χυμός ντομάτας
Συστατικά
Red ντομάτες 
Αλάτι 
Ζάχαρη 
Πιπέρι
Επεξεργασίες
Πλύνετε τις ντομάτες. Κόψτε σε μικρά κομμάτια. Φέρτε να σιγοβράσει και σε μικρές ποσότητες μέχρι να μαλακώσουν. Περάστε τους μέσα από ένα κόσκινο και προσθέτουμε το αλάτι, τη ζάχαρη και πιπέρι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα φύλλο δάφνης, το σχοινόπρασο, το σκόρδο, το μαϊντανό, το κόλιαντρο ή σέλινο για να αλλάξετε τη γεύση. Σερβίρετε αμέσως, πολύ κρύο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια