Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Το κίνημα των αγανακτισμένων της wall street


Το κίνημα των αγανακτισμένων της wall street 
 που έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Αμερική  σε όλο τον κόσμο σήμερα το πρωί.
PHOTO: Καταλαμβάνουν Κίνημα Wall Street πηγαίνει σε όλο τον κόσμο
Οι διαμαρτυρίες έχουν προγραμματιστεί στην αλληλεγγύη από την Ευρώπη στην Αυστραλία σε αυτό που ονομάζεται "Παγκόσμια Ημέρα Δράσης" αυτό το Σαββατοκύριακο.
Στο Τόκιο, οι διαδηλωτές έχουν την καταπολέμηση της ανισότητας και περίπου 300 Αυστραλοί φώναζαν το σύνθημα που ξεκίνησε στην Wall Street , «Είμαστε το 99%!"
Στις Φιλιππίνες, οι διαδηλωτές έκαναν πορεία στη Μανίλα, όπου ανακοίνωσε την υποστήριξή τους για τη διακίνηση και κατήγγειλε «την ηγεσία των ΗΠΑ πολέμους και την επιθετικότητα," το Associated Press ανέφερε.
Ενώ οι διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο να πάρει σε εξέλιξη, οι διαδηλωτές στην έδρα βάσης του κινήματος στο Lower Manhattan, δήλωσε ότι δεν τελειώσατε διάδοση του μηνύματος της λεγόμενης "99 τοις εκατό."
Υπάρχουν δύο σημαντικές εκδηλώσεις που προβλέπονται για σήμερα - μια πορεία προς την πλατεία times square  και ένα συλλαλητήριο στην JP Morgan Chase Bank, όπου οι διαδηλωτές λένε ότι θα είναι το τράβηγμα των χρημάτων από τους λογαριασμούς τους και να κλείνει όλα μαζί.
Αλλού στη χώρα, οι διαδηλωτές, όπως ο Larry Coleman στο Flint, Mich, λένε ότι είμαστε αλληλέγγυοι με παρόμοιες διαμαρτυρίες κατά την εταιρική απληστία και την οικονομική αδικία.
Ahn Young-joon/AP Φωτογραφία
Της Νότιας Κορέας διαδηλωτές στάδιο ένα "Καταλαμβάνουν ...Εμφάνιση Μεγάλης
Αστυνομία Ακύρωση Εκκαθάριση για Καταλαμβάνουν Wall Street Δείτε το βίντεο
Καταλαμβάνουν Κίνημα Wall Street εντολή να εγκαταλείψουν Video Watch
Διαδηλωτές «Καταλαμβάνουν 'το Κογκρέσο Δείτε το βίντεο
"Υπάρχουν πολλά πράγματα λάθος στο νομό μας που πρέπει να διορθωθούν και ο μόνος τρόπος για να πάρετε τη διόρθωση είναι να ξεκινήσετε με ένα λαϊκό κίνημα», δήλωσε ο Coleman.
Οι διαδηλωτές Συγκρατούν την έδρα τους στη Νέα Υόρκη
Την Παρασκευή, οι διαδηλωτές κατασκηνώνουν στοZuccotti της Νέας Υόρκης Πάρκο θα είναι σε θέση να μένουν στη θέση τους μερικές ακόμα ημέρες μετά από την εταιρεία στην οποία ανήκει το πάρκο ανέβαλε μια προγραμματισμένη καθαρισμού.
Real estate εταιρεία Brookfield Properties, μαζί με την υποστήριξη της αστυνομίας είπε διαδηλωτές οι κανόνες κατά του κάμπινγκ - των διαδηλωτών το είδε ως μια εντολή έξωσης.
Οι διαδηλωτές ορκίστηκε να παραμείνει στο πάρκο και θα προσπαθήσει να σταματήσει τον καθαρισμό από τα πληρώματα έρχονται in
Brookfield Properties είπε σε μια δήλωση ότι θα αναβληθεί η καθαριότητα "κατόπιν αιτήματος του αριθμού των τοπικών πολιτικών ηγετών."
Η εταιρεία είπε ελπίζει «να καταλήξουν σε ψήφισμα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο Zuccotti πάρκο χρησιμοποιείται από τους διαδηλωτές.
Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, δήλωσε στο ραδιόφωνο WOR Παρασκευή ότι εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία, η εταιρεία θα επιχειρήσει πιθανό το ίδιο καθάρισμα την επόμενη εβδομάδα.
Ο ίδιος προειδοποίησε ότι «θα ήταν λίγο πιο δύσκολο σε εκείνο το σημείο στο χρόνο για να παράσχουν αστυνομική προστασία."
Τουλάχιστον 14 άτομα συνελήφθησαν την Παρασκευή για διακοπή της πρόσβασης στο πάρκο, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Ήταν ένα από τα πολλά επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας σε όλη τη χώρα.
Στο Ντένβερ, η αστυνομία στο εργαλείο ΜΑΤ μεταφέρθηκε Wall διαδηλωτές δρόμο μακριά από τους λόγους Colorado State Capitol.
Στο Σαν Ντιέγκο, ξέσπασαν συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας κατά τη διάρκεια μιας καταυλισμό σκηνή.
Το σπρέι πιπεριού χρησιμοποιήθηκε για να καταβάλει μια ανθρώπινη αλυσίδα που σχηματίστηκε γύρω από τις σκηνές, Σαν Ντιέγκο ABC News θυγατρικών KGTV αναφερθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια