Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. Έτος εκδόσεως 1961.


ΑΠΟ ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ: ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. Έτος εκδόσεως 1961.

Τον Μάρτιο του 1948 κοντά στις τόσες άλλες συμφορές που προκάλεσε στη χώρα μας το Κ.Κ.Ε., πρόσθετε και το Παιδομάζωμα. Επρόκειτο περί ενός νέου εγκλήματός του με το οποίον απεκορύφωνε την τραγωδία του Ελληνικού λαού.

Η είδησις, απροσδόκητη, απίστευτη και καταπληκτική, ότι αρπάζονται παιδιά κατά χιλιάδες από την μαρτυρικήν ύπαιθρο και οδηγούνται στο παραπέτασμα, κατετάραξε την Ελλάδα και συνεκίνησε βαθειά όλον τον πολιτισμένον κόσμο.
Το Παιδομάζωμα, ο σύγχρονος αυτός γενιτσαρισμός δεν ήταν απόφασις μιας στιγμής που τη συνέλαβε ο εγκέφαλος των αρχισυμμοριτών του ΚΚΕ στο Γράμμο και το Βίτσι.
Ήταν απόφασις της Σλαβικής ηγεσίας του διεθνούς κομμουνισμού, που πραγματοποιήθηκε χάρις σ” ένα σατανικό και καλομελετημένο σχέδιο που το εξετέλεσαν με πρωτοφανή ευσυνειδησία δούλων οι συμμορίτες του ΚΚΕ. Άλλωστε και οι ίδιοι οι συμμορίτες ομολογούν ότι «δεν τους ήρθε μια ωραία πρωία η σκέψη» να κάνουν το παιδομάζωμα.
Το απαίσιο έγκλημα του παιδομαζώματος υπήρξε μια μόνον σατανική εκδήλωσις της συνεχούς και επιμόνου προσπαθείας των Σλάβων να εξοντώσουν την Ελληνικήν Φυλήν. Με το Παιδομάζωμα επεδίωξαν να αφελληνίσουν μίαν Έλληνικήν γενεάν διαστρέφοντες την εθνική της συνείδηση.
Ο Ραδιοσταθμός των ξενοδούλων συμμοριτών του ΚΚΕ ανήγγειλε την έναρξη του εγκλήματος του παιδομαζώματος την 4η Μαρτίου 1948 ως έξης:
«Στο τελευταίο Βαλκανικό Συνέδριο της Νεολαίας στο Βελιγράδι, ύστερα από πρόταση του Έλληνα αντιπροσώπου, ομόφωνα πάρθηκε η απόφαση από τους αντιπροσώπους όλων των Δημοκρατικών χωρών, να παρασχεθή βοήθεια και περίθαλψη σε 12.000 παιδιά, προερχόμενα από την Ελλάδα.
Τα παιδιά αυτά, ηλικίας 3-15 χρονών, θα στέλλονται στις γειτονικές δημοκρατικές χώρες, όπου θα τους προσφέρεται κάθε βοήθεια, περίθαλψη και εκπαιδευτική μόρφωση. Για κάθε 25 παιδιά θα υπάρχει μια δασκάλα που θα επιβλέπει».
Είναι ΚΟΛΟΣΙΑΙΟ ΨΕΥΔΟΣ που αποβλέπει στην παραπλάνησι του Ελληνικού λαού και της διεθνούς κοινής γνώμης, ο ισχυρισμός ότι οι νέοι των Βαλκανικών χωρών απεφάσισαν να παρασχεθή «βοήθεια» και «περίθαλψη» σε 12.000 Ελληνόπαιδες! Το σχέδιο του παιδομαζώματος συνέλαβε «ο μεγάλος δεσμοφύλακας» στη Μόσχα, το εισήγαγε προς «γνώσιν» στην συνεδρίαση της κομινφόρμ περί τα τέλη Ιανουαρίου 1948, από δε το αποκληθέν «Βαλκανικόν Συνέδριον της Νεολαίας» έγινε η «Εκφώνησις» του σχεδίου «βοηθείας» και «περιθάλψεως» των Ελληνοπαίδων!
Με την εξαπόλυση πρωτοφανούς προπαγανδιστικής εκστρατείας, κύματος φόβου κι εκβιασμών άρχισε η απόσπασις των Ελληνοπαίδων απ” την αγκαλιά των μητέρων. Σύντομα μετεβλήθη σε αρπαγή και απεκορυφώθη, όταν μπροστά στην άκαμπτη άρνηση των γονέων, ετέθη σε εφαρμογή η μέθοδος της κλοπής των παιδιών διά πολεμικών επιχειρήσεων και της δολοφονίας μητέρων, οπότε ανυπεράσπιστα πλέον τα παιδιά ήσαν στην διάθεση των συμμοριτών.
Οι Ραδιοφωνικοί σταθμοί των χωρών του παραπετάσματος με κυνικά σχόλια περιέγραφαν την «στοργική» υποδοχήν κ.λπ. των «καταφυγόντων» Ελληνοπαίδων.
Είναι εμπαιγμός προς το Έθνος και την ελευθέραν ανθρωπότητα ο ισχυρισμός του Κομμουνιστικού συνασπισμού ότι «φιλανθρωπικοί» λόγοι τον ηνάγκασαν να «περιθάλψη» τα «καταφυγόντα» στις χώρες του «αθώα θύματα του μοναρχοφασισμού».
Το ΚΚΕ στην προσπάθειά του να συγκάλυψη το βδελυρόν έγκλημα, επεχείρησε να παρουσιάσει το έργο του αυτό ως πράξιν «θεάρεστον» την δε ενέργειαν του Έθνους να σώσει τα εναπομείναντα παιδιά από την αρπαγή, ως «Παιδομάζωμα το οποίον ενεργούν οι μοναρχοφασίστες με επικεφαλής τη… Βασίλισσα Φρειδερίκη!»
Η σκοτεινή πρόθεση στο σχέδιο του παιδομαζώματος δίνει το χαρακτήρα ειδεχθούς εγκλήματος από το σημείο που το ΚΚΕ αποβάλλοντας τη μάσκα φανέρωνε το βρωμερό του προσωπείο, όταν ύστερα από ένα χρόνο απ” την αρπαγή τους, οδήγησε απ” το παραπέτασμα παιδιά 15 χρονών στη σφαγή του πολέμου, στον πόλεμο κατά της Πατρίδος τους.
Είναι οδυνηρότατο και προκαλεί αποτροπιασμό σε κάθε Ελληνική συνείδηση, αλλά και σε οποιαδήποτε συνείδησι πολιτισμένου ανθρώπου, το ότι ανάμεσα στα πτώματα των συμμοριτών, ευρέθησαν και πτώματα παιδιών 15 χρονών, από εκείνα τα οποία απήγαγαν οι βάρβαροι στις χώρες τους, διά να τα «περιθάλψουν» όπως ισχυρίσθησαν και να τα «σώσουν» απ” τις φρικαλεότητες του πολέμου!! Και έπειτα τα έφεραν κρυφά στην Ελλάδα να πολεμήσουν!!
Δυστυχώς το δράμα των παιδιών δεν έκλεισε με τη συντριβή του συμμοριτισμού. Ίσως ακριβώς τότε άρχιζε!
Άρχισε με εντατικήν προπαγάνδαν και σατανικό σύστημα η αλλοίωσις της εθνικής τους συνειδήσεως, η δημιουργία Σλαβικών ψυχών σε Ελληνικά κορμιά.
Το βιβλίο μου αυτό προσφέρω στους απανταχού Έλληνας από τη συνείδησι του καθήκοντος προς την αλήθειαν και προς τις 28.000 Ελληνόπουλα που το ΚΚΕ τη εμπνεύσει των Σλάβων τους αλλοίωσε την εθνική συνείδησι. Είναι προϊόν μόχθου και φιλοδοξία μου είναι να το διαβάση και ο τελευταίος Έλλην πολίτης διά να χρησιμεύση ως απάντησις:
1.  Εις το ερώτημα: «Τι έγιναν τα θύματα του παιδομαζώματος» ερώτημα που έμεινε αναπάντητο σε κείνους που αγαπούν τα παιδιά, και
2.  Εις τους θλιβερούς ιδεολόγους και τους αποχαυνωμένους Έλληνας κομμουνιστάς, οι οποίοι δεν συνετίσθησαν σε τίποτε απ” το παρελθόν, αλλά προσδοκούν απ” τους «συντρόφους» των του εξωτερικού και απ” το παιδομάζωμα, «όπλα» και «φώτα» διά μίαν χίμαιραν ιδεολογικήν.
Η Ελλάδα υπέστη πολλές επιδρομές και αντιμετώπισε μεγάλους κινδύνους. Η ιστορία λέγει, ότι της επετέθησαν κατά καιρούς Πέρσαι, Ούνοι, Χαγάνοι, Τούρκοι, Ρωμαίοι. Όλοι εμόχθησαν να καταστρέψουν την Ελληνικήν φυλήν. Ουδείς όμως ποτέ κατόρθωσε να επιτύχει τούτο. Ο θεός τον οποίον λατρεύει η αθάνατη Ελλάδα, έδωσε δύναμη στα παιδιά της και έσωσαν την φυλήν τους.
Εναντίον του κινδύνου απ” τον Σλαβισμό, πάλιν ο ίδιος θεός, δεν θα αφήσει την Ελλάδα να χαθεί, όσα ο Σλαβισμός και αν βυσσοδομεί εναντίον της. Τα όπλα του Κρεμλίνου, δεν θα κατισχύσουν στο φως που εκπέμπει η Ακρόπολις!
δείτε και εδώ   http://www.youtube.com/watch?v=6DD8VnzIXj4&list=PLB774BE40351C7F7D





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια