Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Η κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ με τα διόδια ΞΥΠΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ

Η κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ με τα διόδια    ΞΥΠΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ 

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ .ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΩ .

Φωτογραφία του Παναγιώτης Ξανθόπουλος.



Όλη η κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ με τα διόδια σε ένα βίντεο.
Τώρα βάζουν μόνο στην Εγνατία 38 σταθμούς διοδίων!



Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Οι πρώτες εικόνες από τη Γέφυρα του Λονδίνου (Video) Διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο - Έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας συγκαλεί η Μέι παραμονές των εκλογών (Photos)


Διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο - Έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας συγκαλεί η Μέι παραμονές των εκλογών (Photos)



Διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο - Έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας συγκαλεί η Μέι παραμονές των εκλογών (Photos) - Media






Η αστυνομία θεωρεί ότι το συμβάν στη Γέφυρα του Λονδίνου και οι επιθέσεις με μαχαίρια στο Μπόροου Μάρκετ αποτελούσαν μια συντονισμένη «τρομοκρατική ενέργεια».
Μια «πιθανή τρομοκρατική ενέργεια» με «πολλά θύματα» εκτυλίχθηκε το Σάββατο περί τις 22:00 τοπική ώρα (00:00 την Κυριακή ώρα Ελλάδας) στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, με αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν μια ανατριχιαστική σκηνή στη Γέφυρα του Λονδίνου, όπου ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε ανυποψίαστους πεζούς. Οι πληροφορίες για τους νεκρούς παραμένουν συγκεχυμένες, με κάποια βρετανικά ΜΜΕ όπως η Sun να κάνουν λόγο για επτά κι άλλα για λιγότερα.
Η τροχαία έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της για «πολλά θύματα» μετά το συμβάν στη Γέφυρα του Λονδίνου, μια επίθεση στην οποία χρησιμοποιήθηκαν «ένα όχημα κι ένα μαχαίρι».
Η αστυνομία ανακοίνωσε κατόπιν ότι επενέβη σε άλλα δύο σημεία, στο Μπόροου Μάρκετ, μια γνωστή αγορά όχι μακριά από τη Γέφυρα, στη νότια όχθη του Τάμεση, και κατόπιν στο Βόξολ, στην ίδια περιοχή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun εκφράζονται φόβοι για έως και επτά νεκρούς.
Πολλά αυτοκίνητα της αστυνομία όπως και σκάφη της αστυνομίας στον Τάμεση με τις σειρήνες τους να ηχούν έσπευσαν στην περιοχή και την απέκλεισαν.
Στο Βόξολ βρίσκεται η έδρα της MI6, της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών.
Στο συμβάν στην αγορά Μπόροου ακούστηκαν εκπυρσοκροτήσεις. Η αστυνομία ανέφερε ότι άνδρες της έκαναν χρήση των όπλων τους για να αντιμετωπίσουν οπλισμένους δράστες.
Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι ανέπτυξε δυνάμεις στη Γέφυρα του Λονδίνου και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή. Η γέφυρα έκλεισε και στις δύο κατευθύνσεις της. Τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες με πολλά περιπολικά που έχουν αποκλείσει όλη την περιοχή, καθώς και ασθενοφόρα να σπεύδουν.
Μια εργαζόμενη του BBC, η Χόλι Τζόουνς, δήλωσε ότι είδε ένα φορτηγάκι που κινείτο με περίπου 80 χιλιόμετρα την ώρα να βγαίνει από τον δρόμο και να ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο όπου χτύπησε πολλούς πεζούς. Είπε πως είδε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους πεσμένους κάτω.
Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εμφανώς είχε σκοπό να χτυπήσει πεζούς και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο ενώ εκείνοι είχαν γυρισμένες τις πλάτες τους προς αυτό.
Η αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν ψύχραιμοι, να επαγρυπνούν και να την ενημερώνουν για οποιοδήποτε συμβάν με μια ανάρτησή της στο Twitter.
Στις 22 Μαρτίου, επίσης στο Λονδίνο, ένας άνδρας έπεσε πάνω στο πλήθος στο Γουεστμίνστερ, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους, πριν μαχαιρώσει έναν αστυνομικό μέχρι θανάτου και πέσει νεκρός από πυρά συναδέλφων του.
Ενώ την 22α Μαΐου στο Μάντσεστερ, ένας νεαρός Βρετανός με καταγωγή από τη Λιβύη πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε ζωστεί μέσα σε ένα γήπεδο όπου μόλις είχε τελειώσει μια συναυλία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 22 άνθρωποι. Την ευθύνη για την ενέργεια του βομβιστή-καμικάζι ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου Cobra για το πρωί της Κυριακής. Στο συμβούλιο αυτό συμμετέχουν κυβερνητικά στελέχη και οι επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας και πληροφοριών.
Η Μέι, σε μια ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες της, έκανε λόγο για μια «πιθανή τρομοκρατική ενέργεια».
«Αφού συνομίλησα με την αστυνομία και τις υπηρεσίες ασφαλείας, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η φρικτή εξέλιξη που σημειώθηκε στο Λονδίνο θεωρείται ως μια πιθανή τρομοκρατική ενέργεια», ανέφερε η Μέι σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο αριθμός 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.
Η έρευνα «εξελίσσεται ραγδαία», συνέχισε η Μέι. «Θέλω να εκφράσω την τεράστια ευγνωμοσύνη μου στην αστυνομία και τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας που βρίσκονται επιτόπου. Οι σκέψεις μας βρίσκονται σε αυτούς που πιάστηκαν σ' αυτά τα φοβερά γεγονότα».
Ο επικεφαλής των Εργατικών (αξιωματική αντιπολίτευση) Τζέρεμι Κόρμπιν έκανε λόγο για μια «βάρβαρη» ενέργεια, τέσσερις ημέρες πριν διεξαχθούν οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές στη Βρετανία.
Ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με αναρτήσεις του στο Twitter πρόσφερε τη βοήθεια του στη Βρετανία και άδραξε την ευκαιρία για να ζητήσει από τα δικαστήρια να επαναφέρουν σε ισχύ το αντιμεταναστευτικό του διάταγμα, που επέμεινε πως οι Αμερικανοί «χρειάζονται» ως ένα «επιπλέον επίπεδο ασφάλειας».


Οι πρώτες εικόνες από τη Γέφυρα του Λονδίνου (Video)


Οι πρώτες εικόνες από τη Γέφυρα του Λονδίνου (Video) - Media



Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι βρετανικές Αρχές.
Όπως μεταδίδει το BBC ένα λευκό βαν έπεσε πάνω σε πεζούς στο κεντρικό Λονδίνο και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 τραυματίες.
Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι αναπτύξει δυνάμεις στη Γέφυρα του Λονδίνου και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.










Αυτοί οι εργαζόμενοι δούλεψαν γυμνοί για να προστατέψουν το περιβάλλον (pics)




Αυτοί οι εργαζόμενοι δούλεψαν γυμνοί για να προστατέψουν το περιβάλλον (pics)



Όλα τα καταστήματα της «Lush Cosmetics» ενώθηκαν για την προστασία του περιβάλλοντος. Οι υπάλληλοι της εταιρίας αποφάσισαν ν΄ αφήσουν τα ρούχα τους στην άκρη για να εργαστούν γυμνοί!

Γκρεμίζουν όλα τα αγάλματα του Μ. Αλέξανδρου στα Σκόπια - Νέα κυβέρνηση: «Να απολυμάνουμε τη χώρα από το μακεδονικό πνεύμα»

Γκρεμίζουν όλα τα αγάλματα του Μ. Αλέξανδρου στα Σκόπια - Νέα κυβέρνηση: «Να απολυμάνουμε τη χώρα από το μακεδονικό πνεύμα»



Γκρεμίζουν όλα τα αγάλματα του Μ. Αλέξανδρου στα Σκόπια - Νέα κυβέρνηση: «Να απολυμάνουμε τη χώρα από το μακεδονικό πνεύμα»  - Media



Η νέα κυβέρνηση της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας προτίθεται να κατεδαφίσει τα δεκάδες αγάλματα του Μέγα Αλέξανδρου που βρίσκονται σε κεντρικές πλατείες, συντριβάνια και  γέφυρες.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια