Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Σκάρλετ Γιόχανσον αισθάνεται βέβαιο ότι οι δύο πιο hot άνδρες στη Γη είναι Celebrity σεφ

Σκάρλετ Γιόχανσον αισθάνεται βέβαιο ότι οι δύο πιο hot άνδρες στη Γη είναι Celebrity σεφ







Δεν θα πρέπει να είναι ένα μυστήριο για κανέναν, αλλά οι γυναίκες σαν άντρας που μπορούν να μαγειρέψουν .


 Και όχι, δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο που μπορεί να βράσει λίγο νερό, ανακατέψτε σε κάποια αγκώνα μακαρόνια και το μαστίγιο μέχρι κάποιο Εύκολη Mac. Θέλουν κάποιον που μπορεί πραγματικά να μαγειρέψουν, όπως ούτε καν από ένα βιβλίο μαγειρικής. Ένας άνθρωπος που μπορεί να κοιτάξει μέσα από τα γραφεία τους, να βρουν μια δέσμη των συστατικών, και μαστίγιο μέχρι ένα βραβείο-που αξίζει γεύμα. Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι το μαγείρεμα είναι μια πολύ σέξι ικανότητα για να έχουν. Αυτό περιλαμβάνει την Scarlet Johansson . Τουλάχιστον, σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη.

Πρόσφατα μόνο, Johansson δεν έχει χάσει καθόλου χρόνο να προχωρήσει. Στην πραγματικότητα, σε μια πρόσφατη συνομιλία με Playboy , μίλησε για το γεγονός ότι δεν αισθάνονται πραγματικά σαν να είναι αποκόπτονται για monagamy. «Δεν νομίζω ότι είναι φυσικό να είναι μονογαμικές πρόσωπο», είπε στη συνέντευξη. «Θα μπορούσε να σουβλάκια γι 'αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι δουλειά. Είναι μια πολλή δουλειά. Και το γεγονός ότι αυτό το έργο για τόσους πολλούς ανθρώπους, για όλους, το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι δεν είναι ένα φυσικό πράγμα.»

Johansson μεγαλύτερα αποκαλύπτουν, όμως, είναι ότι έχει προφανώς ένα πράγμα για σεφ, ιδιαίτερα διάσημων σεφ. «[ Gordon Ramsay είναι] το πιο hot άντρας τώρα στον κόσμο», είπε στη συνέντευξη. «Ή Anthony Bourdain! Υπάρχει ένα θέμα λειτουργίας.»

Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι αυτοί οι δύο σεφ έχουν φτάσει σε ένα μάλλον εικονική επίπεδο μεταξύ των οπαδών τους. Ramsay είναι παράτολμο και δυνατά και τους οπαδούς του, την αγάπη του για το γεγονός ότι «το λέει σαν να είναι,» και Bourdain είναι η εγκόσμια, σοφός ταξιδιώτης με ένα εκατομμύριο ιστορίες για την ένταση της εργασίας της γραμμής σε ένα πολυσύχναστο εστιατόριο και ένα ταλέντο για την εύρεση της τρύπα-in-the-wall που σερβίρει το καλύτερο φαγητό σε ό, τι μακριά από την πόλη που επισκέπτεται. Αλλά γιατί αυτά τα δύο πάνω από ένα από όμορφος, Χόλιγουντ που οδηγεί τους άνδρες της;

Είναι όλα σχετικά με τη γεύση (λογοπαίγνιο προορισμένο). Johansson έχει ήδη παντρεμένος με μια heartthrob ( Deadpool αστέρων Ryan Reynolds ), οπότε ίσως ήρθε η ώρα να επεκταθούν. Δυστυχώς, γι 'αυτήν, Ramsay είναι παντρεμένος (και ενδεχομένως πολύ θυμωμένος γι' αυτήν) και Bourdain χρονολογείται Ιταλού σκηνοθέτη Ασία Argento. Φαίνεται σαν να μπορούσε να είναι από την τύχη. Ή είναι αυτή; Ίσως θα ημερομηνία άλλο σεφ, διάσημος ή όχι. Ανανεώσει τις μαγειρικές ικανότητες σας, ακριβώς σε περίπτωση!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια