Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

“φωλιά” του “αλβανικού αετού”! Να αφαιρεθεί η ιθαγένεια από τους 7 στρατιώτες γιατί αύριο θα δούμε και αλβανικό κόμμα η “φωλιά” του “αλβανικού αετού”!

Στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου ήταν η “φωλιά” του “αλβανικού αετού”! 


Αποτέλεσμα εικόνας για ήταν η “φωλιά” του “αλβανικού αετού”!

Να αφαιρεθεί η ιθαγένεια από τους 7 στρατιώτες
γιατί αύριο θα δούμε και αλβανικό κόμμα 

Η φωτογραφία των επτά νεοσύλλεκτων στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Μεσολλόγι να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό είναι απολύτως λογικό να εξοργίζει κάθε Έλληνα πολίτη. Ίσως μάλιστα να εξοργίζει ακόμη περισσότερο όσους αντιμετώπισαν με μετριοπάθεια το κύμα μεταναστών από την Αλβανία τη δεκαετία του 90.





Πρόκειται για παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Πήγαν σχολείο και πολλά απ΄αυτά δεν έχουν καμία εικόνα από την Αλβανία. Πάρα πολλά απ΄ αυτά τα παιδιά των Αλβανών που αναζήτησαν καλύτερη ζωή στην Ελλάδα αισθάνονται πια Έλληνες και κάποια διαπρέπουν. Η φωτογραφία από το Μεσολόγγι αποδεικνύει όμως ότι σε μια μερίδα αυτού του κόσμου ο ανόητος αλβανικός αλυτρωτισμός περνά από γενιά σε γενιά. Για να φθάσουν αυτοί οι νεαροί να βγάλουν αυτή τη φωτογραφία φορώντας τη στολή του Ελληνικού Στρατού, σημαίνει ότι εκτός από ανόητοι είναι και “ποτισμένοι” με ιδέες και απόψεις αλυτρωτικές.
Δεν μπορεί να αποδοθεί η πράξη τους ούτε ανωριμότητα, ούτε στην “πλάκα” της στιγμής. Γνώριζαν πολύ καλά τι συμβολίζει η χειρονομία που έκαναν και η επιλογή τους να την κάνουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και στον συγκεκριμένο χώρο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ως απλή επιπολαιότητα.
Δεν είναι έτσι κι αλλιώς η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιο περιστατικό. Κι αυτό πρέπει να μας ανησυχεί.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει δείξει ότι είναι ανεκτική σ΄ όσους έσπευσαν να αναζητήσουν καλύτερη ζωή και ασφάλεια στο έδαφός της. Οι ελληνικές κυβερνήσεις μπορεί να έκαναν λάθη στην προσπάθεια αφομοίωσής τους, αλλά σε γενικές γραμμές όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν και κλήθηκαν να διαχειριστούν το θέμα έκαναν πολλά περισσότερα απ΄ όσα ήταν υποχρεωμένες να κάνουν. Φαινόμενα ρατσισμού στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχουν μεμονωμένα,αλλά το ελληνικό κράτος ποτέ δεν τ΄ άφησε χωρίς την πρέπουσα αντιμετώπιση.
Ο σεβασμός λοιπόν είναι το μίνιμουμ που απαιτούν οι Έλληνες πολίτες. Κι αυτό θα πρέπει να γίνει επιτέλους σαφές σ΄ όποιον με θράσος το αμφισβητεί.
Το ΓΕΣ αντιμετώπισε γρήγορα το θέμα στο Μεσολόγγι. Βρήκε τους νεαρούς που φορούν τη στολή του Ελληνικού Στρατού αλλά μας στέλνουν μήνυμα για την “μεγάλη Αλβανία”. Η πράξη τους θα ληφθεί υπ΄ όψιν στις τοποθετήσεις και στις μεταθέσεις τους λένε από το ΓΕΣ. Δεν έχουν ορκιστεί για να τιμωρηθούν με βάση τον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα, εξηγούν. Ωστόσο είναι προφανές ότι η τιμωρία τους δεν μπορεί να ΄χει σχέση μόνο με την μετάθεσή τους. Πρέπει επιτέλους να γίνει σαφές σ΄ οποιον πουλά “εθνικισμό” ότι υπάρχουν συνέπειες και μάλιστα σοβαρές. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος που επέστρεψε από τις ΗΠΑ θα πρέπει να ζητήσει από τις νομικές υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΣ την αναζήτηση της νόμιμης αλλά και παραδειγματικής τιμωρίας των επτά …αετόπουλων.



Stratos Panagopoulos "Άρθρο 4

3. Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Επιτρέπεται να αφαιρεθεί η Ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιος απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέρ
οντα, με τις προϋποθέσεις καί τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος."

Η Ιθαγένεια προστατεύεται από το Σύνταγμα και πολύ καλά κάνει. Αλίμονο μας αν μπορούσε η εκάστοτε κυβέρνηση να αφαιρεί την ιθαγένεια κατά το "δοκούν".



Γιώργος Γιαννακούδης Το Ελληνικό κράτος δεν απέτυχε μόνο με τους συγκεκριμένους Αλβανούς, αλλά έχει αποτύχει ΓΕΝΙΚΩΣ να διδάξει την ελληνική παιδεία ακόμα και στα ελληνόπουλα. Και τα πράγματα χειροτερεύουν συνεχώς. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕΝ (κατά το "δυστυχώς επτωχεύσαμεν")!!!






Φωτογραφία του χρήστη Ομάδα Αλήθειας.

Clyde Christos Elezi Απαράδεκτο , συμφωνώ με την ομάδα να τους απολύσει και να τους αφαιρέσει την ιθαγένεια το ελληνικό κράτος αυτά τα πεδία δεν σέβονται την Ελλάδα , την ελληνική σημαία ούτε το στρατό ας πάνε στην Αλβανία και να υπηρετήσουν το στρατό εκεί ...
Ντροπή τους για τη ασέβεια που δεικνύουν .....




Ηρώ Φραγκιουδάκη Δεν ξερω κανεναν Ελληνα λαθρομεταναστη η παρανομο !!Κ κανεναν Ελληνα να εφυγε σε αλλη Χωρα κ να μην γινει σεβαστο μελος της κοινωνιας που επελεξε με χαρτια παντα ,κ περιμενοντας για ενα κ δυο χρονια μεχρι να φυγει!!Κ ποτε ως νοοτροπια δεν εκοβε κεφαλια ,κ ποτε δεν πηγαν σοριδων σε αλλες Χωρες γιατι δεν χαριζουν καστανα οι αλλες Χωρες κ σεβονταν τις οικογενειες τους οι Ελληνες!!Εδω τωρα αμφιβαλω με τις Ελληνικες ταυτοτητες που εδωσαν αν υπαρχουν αρκετοι πλεον Ελληνες, εφυγαν πολλοι!!Μονο οι Αλβανοι ηταν 3.000.000 στην Χωρα,Οι αλλοι??Βουλγαροι κλπ??Πηραν Ελλ ταυτοτητες!! Αυτοι ειναι εδω τελικα,μαζι με το δημοσιο κ μερικους συνταξιουχους κ ελευθερους επαγγελματιες!! Δεν ειναι Ελληνες στην πλειοψηφια πλεον στην Χωρα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια