Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

radio katarraktes edessa

radio katarraktes edessa


RADIOKATARRAKTES EDESSA
http://xat.com//radiokatarraktes 



ΚΑΛΩΣ ΗΡ8ΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΗΧΟ ΠΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΟΝ ΑΙΡ 


ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΗΧΟ;!!! Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠS ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΑΤ !!!



24 ΩΡΕΣ ΑΚΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΚΡΩΑΣΗ ΔΕΞΙΑ ΕΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ Chatroom ΠΑΤΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΗ ΜΑΣ !!!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΚΡΩΑΣΗ !!!!




Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Δεν παντρεύτηκα στη Νέα Υόρκη

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Δεν παντρεύτηκα στη Νέα Υόρκη




Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Δεν παντρεύτηκα στη Νέα Υόρκη - Media




Σε διάψευση δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να παντρεύεται στη Νέα Υόρκη, προχώρησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. 
Με ανάρτηση του στο facebook, κάνει λόγο για μυθεύματα, viral κιτρινισμό και στοχοποίηση.

«Αντιλαμβάνομαι οτι υπάρχουν πολυ πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τον κόσμο, όμως υπάρχουν φορές που διαβάζεις πράγματα για τον εαυτό σου και ενώ στην αρχή γελάς, μετά αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι πάει στραβά. Ενώ έχω επιλέξει να παραιτηθώ απο βουλευτής και να μην βγαίνω στα ΜΜΕ, διαβάζω ότι δουλεύω στο Λονδίνο, ότι κανω παρέα με ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει ποτέ και μία σειρά από άλλα μυθεύματα. Έπειτα βέβαια μαθαίνω οτι παντρεύομαι στη Νεα Υόρκη. Μεγαλεία! Και ενώ δεν αναφέρονται ονόματα, γίνονται περιγραφές με αμφίσημο τρόπο και από δίπλα αναλαμβάνουν εργασία μπλογκς και πλήθος "περίεργων" για τους οποίους είναι και αυτό μια κάποια ενασχόληση.
O viral κιτρινισμός με ενοχλεί πιο πολύ για τους γύρω μου. Ακομα και για αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχω συναντήσει ποτέ μου. Δεν εχω ανάγκη να αποδείξω τπίοτα σε κανέναν και καμία -αναφορικά με την προσωπική μου ζωή- και για αυτό δεν μπαίνω στην ουσία των “κίτρινων” δημοσιευμάτων.
Δεν ανέχομαι όμως τη στοχοποίηση. Και περισσότερο όταν γίνεται με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να εξάπτει τα ένστικτα του φιλοθεάμονος κοινού". Βορά στα θηρία της αρένας δεν έγινα και ούτε θα γίνω προς τέρψη όσων επικροτούν και όσων αποδοκιμάζουν. Όμως αλήθεια ποια είναι τα όρια κάποιων και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν; Δεν θεωρώ ότι ο Τύπος πρέπει να αντιμετωπίζεται με αγωγές, αφού η βιομηχανία αγωγών είναι πλήγμα στην ελευθεροτυπία. Όμως ο επινοημένος κιτρινισμός δεν είναι δημοσιογραφία, οπότε ενίοτε τα όρια μπορεί να τα θέτει και η δικαιοσύνη».



πηγή






Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

N. Μαριάς: Πισώπλατη «μαχαιριά» της Ε.Ε. στους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς – Πλημμυρίζουν την αγορά με 70.000 τόνους τυνησιακό λάδι

N. Μαριάς: Πισώπλατη «μαχαιριά» της Ε.Ε. στους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς – Πλημμυρίζουν την αγορά με 70.000 τόνους τυνησιακό λάδι







Την πισώπλατη «μαχαιριά» της Ε.Ε. στους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς καταγγέλλει σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς ο οποίος αποκαλύπτει ότι η Κομισιόν μεθοδεύει την αθρόα και αδασμολόγητη εισαγωγή 70.000 τόνων λαδιού από την Τυνησία για τη διετία 2016-2017 (35.000 τόνους ανά έτος).

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια