Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Το τέλος του Τσίπρα

Το τέλος του Τσίπρα




Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρα



Τελικά, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας συνεπής πολιτικός.
Όχι βέβαια προς το καθήκον του για τον τόπο, αλλά σίγουρα προς τον εαυτό του και την πολιτεία του στα δημόσια πράγματα της χώρας. Και με οδηγό αυτό το κριτήριο της ανόθευτης ιδιοτέλειας εισήλθε πλέον στην τελική ευθεία μιας περιόδου την οποία χάραξε με έναν και μοναδικό στόχο: να πετύχει, και πάλι, αυτό που (θεωρεί ότι) τον βολεύει, ανεξάρτητα από τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει στον τόπο.


Ο κ. Τσίπρας και η... δουνουτου-αντιπολίτευση


Συνεπής προς τα πρωτοφανή ψέματα που έφεραν αυτόν και τον Καμένο στην εξουσία, συνεπής προς τη διπλή αθλιότητα του δημοψηφίσματος (και που το έκανε και που κορόιδεψε αφού το έκανε), συνεπής ως προς την απόλυτη υποκρισία του προς όλους, αλλά και συνεπής ως όψιμος υποτακτικός της καγκελαρίας στην οποία προστρέχει τώρα γονυπετής σα να τρέχει στη μαμά του, ο Τσίπρας υπήρξε, πάνω απ’ όλα, συνεπής στο πόσο κακό έκανε στην Ελλάδα: ακόμα και με το επικείμενο πολιτικό του τέλος καταφέρνει και πάλι να τη βλάψει.
Φυσικά ουδείς είναι πια τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι ο Τσίπρας, ο οποίος έχει υπογράψει και ότι αποδέχεται τα πλεονάσματα του 3,5% επί δεκαετία και ότι δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει με τα πλεονάσματα (της υπερφορολόγησης και της διάλυσης) μοίρασε αυτά τα χρήματα γιατί τον έπιασε ο πόνος για τη φτώχια στην Ελλάδα. Σανίδα πολιτικής σωτηρίας έψαχνε ο άνθρωπος, η οποία, όμως, αποδείχθηκε σάπια.
Αύριο θα δει τη Μέρκελ ικέτης και θα εισπράξει την απάντηση που ήδη πλέον γνωρίζει. Και, μεθαύριο, ίσως βάλει ξανά να παίζει η κασέτα «Μανταμ Μέρκελ» του «μερκελισμού».
Και, αμέσως μετά, θα δει μπροστά του δύο δρόμους: ή την οπισθοχώρηση και τον πλήρη εξευτελισμό του, είτε το όψιμο ψευτοαντάρτικο και την ηρωική έξοδό του ως σανίδα τελικής σωτηρίας.
Είναι βέβαιο ότι και πάλι θα επιλέξει εκείνο που θα κρίνει ότι μπορεί να επιφέρει το μεγαλύτερο πιθανό όφελος για τον ίδιο, αδιαφορώντας, όπως κάθε φορά, για την Ελλάδα, που θα τον πληρώνει πολύ ακριβά μέχρι το τέλος…









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια