Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ Προφητικό βίντεο του Ράδιο Αρβύλα για ΣΎΡΙΖΑ παιδιά πριν αλαλάξετε το κόσμο φροντίστε να μην μας κλείσουν τα σύνορα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΜΕ 
Προφητικό βίντεο του Ράδιο Αρβύλα για ΣΎΡΙΖΑ παιδιά πριν αλαλάξετε το κόσμο φροντίστε να μην μας κλείσουν τα σύνορα 
ota708
Ο τίτλος λέει "Προφητικό βίντεο του Ράδιο Αρβύλα για ΣΥΡΙΖΑ" γιατί όπως εγώ και άλλοι, λέγαμε τότε και ξέραμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια για να πάρουν την εξουσία. Ήξεραν ότι αυτά δεν γινονται, γιατι αν γινόντουσαν θα τα εκαναν και οι προηγουμενοι.Παιδιά πριν αλλάξετε τον κόσμο, φροντίστε μην μας κλείσουν τα σύνορα.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ 



attached_image0.jpg

tweet-8.JPG





1 σχόλιο:

  1. AΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΓΕΛΑΣΜΑ

    «Ελλαδα μου Ελλαδα μου, που βαδιζεις ;»
    Απατηλός ειναι ο παραπλανητικός, αυτός που απατά, που αντι να σου ομολογήσει την αλήθεια τι σκοπεύει να κάνει για διορθώσει μια κατάσταση, δεν είναι ειλικρινής αλλά σε ξεγελά, σκοπίμως σε εξαπατά. Αλίμονο οταν το κράτος, το κόμμα στην Εξουσία και οι βουλευτές του αντι να έχουν το σθένος να λένε την αλήθεια, ξεγελούν τους πολίτες, τοτε οι συνέπειες θα ειναι φοβερές. ...
    Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο απο τον απατημένο, σύζυγο άνδρα η γυναίκα, απο τον απατημένο συνέταιρο, συνεργάτη, μέτοχο η παιδικό φιλο που ο φίλος του τον ξεγελά και εξαπατά. Αλίμονο σ'εμας, και τον λαό που αυτοί που κατέχουν την εξουσία τον ΞΕΓΕΛΟΥΝ και τον ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, που του δίνουν υποσχέσεις που δεν προγραμματίζουν να τις εκπληρώσουν. Ποιο θα ειναι το μέλλον το αύριο και το μεθαύριο του ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥ και ΞΕΓΕΛΑΣΜΕΝΟΥ λαου που αυτούς που ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ και έβαλε τις ελπίδες του, αυτοί αντι με συνέπεια και ειλικρίνεια να εργαστούν για την εκπλήρωση των υποσχέσεων συνεχίζουν ακόμα να τον ξεγελούν αντι την αλήθεια να παραδεχτούν και βοήθεια να ζητήσουν.
    " Θεέ μου που μας αγαπάς, σώσε την πατρίδα μας απο αυτούς που μας ΞΕΓΕΛΟΥΝ και μας ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ, απο κάθε κόμμα και καθε βουλευτή, υπουργό η διοικητή που καλλιεργεί την απάτη και το ξεγέλασμα. Δώσε να ανατείλει μια ελπιδοφόρος ημέρα, ένας ελπιδοφόρος μήνας, που θα υπάρξει πραγματική μετάνοια και αλλαγή νοοτροπίας, που ο καθε πολίτης η βουλευτής θα παραδεχτεί τα λάθη του και συλλογικά ολοι μας με πνεύμα τιμιότητας, ειλικρίνειας και αλληλεγγύης θα σηκώσουμε τα βάρη μας και θα προχωρήσουμε με την βοήθεια σου Χριστέ μου να κτίσουμε ενα καλύτερο αύριο" Aμην!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια