Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ωραίος είναι ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά δεν ανεβάζει τη... λίμπιντο «Ο Τσίπρας θα είναι μόνο υποσχέσεις στο... κρεβάτι»

«Ο Τσίπρας θα είναι μόνο υποσχέσεις στο... κρεβάτι»



Ωραίος είναι ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά δεν ανεβάζει τη... λίμπιντο. Μου φαίνεται μόνο λόγια και υποσχέσεις... Η Λίλα Κυριαζοπούλου μιλάει περί πολιτικής και ανάβει φωτιές! Λίγο πριν από τις εκλογές η σεξοβόμβα διαιτολόγος και dj κάνει focus στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας ότι δεν την πείθει για τις ικανότητές του. «Δεν πιστεύω ότι κάνει για πρωθυπουργός. Εγώ θα κυβερνούσα καλύτερα από τον Τσίπρα» συνεχίζει το κορίτσι που προκαλεί... θύελλα κάθε φορά που ανεβαίνει στα decks των clubs, όπου παίζει μουσική και ραπάρει ως MC. «Περιμένω πώς και πώς να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα. Θεωρώ απαράδεκτη την αποχή. Πρέπει όλοι να πάμε να ψηφίσουμε, ειδικά οι νέοι» υπογραμμίζει η Λίλα, συμπληρώνοντας ότι θα την ενδιέφερε να δοκιμάσει και η ίδια τις δυνάμεις της στα κοινά.



«Όχι άμεσα. Μιλάμε για το μακρινό μέλλον» εξηγεί. «Άλλωστε η πολιτική θέλει μεγάλη πείρα, καθώς είναι ιδιαίτερα σκληρός και ανταγωνιστικός χώρος. Σε κάθε περίπτωση θα κατέβαινα υποψήφια μόνο με ένα κόμμα που θα με εξέφραζαν απόλυτα οι ιδέες του. Και φυσικά αν έβγαινα, θα εστίαζα στο θέμα της υγείας, αφού έχω σπουδάσει διαιτολόγος».


Star system
Όπως λέει, της αρέσει να βλέπει ηθοποιούς, τραγουδιστές και μοντέλα να παίρνουν μέρος στις εκλογικές αναμετρήσεις. «Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν προσπαθήσει πολύ στον χώρο τους. Γιατί λοιπόν να μη δοκιμαστούν και στα κοινά; Εξάλλου οι πολιτικοί έχουν το δικό τους star system. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Εχουν μάρκετινγκ, image makers, κάνουν φωτογραφίσεις, δίνουν συνεντεύξεις και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας». Από την άλλη, πρόκειται για μια ιδιότητα που -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Λίλα- λειτουργεί ως αφροδισιακό για εκείνην.
«Είναι πάρα πολύ σέξι το επάγγελμα του πολιτικού. Κάθε φορά που πηγαίνουν στη Βουλή φορώντας τα κοστούμια τους οι βουλευτές εκπέμπουν δυναμισμό και γοητεία. Αυτό, να ξέρεις, εξιτάρει πολλές γυναίκες». Απόδειξη; Η ίδια! «Είχα σχέση στο παρελθόν με νεαρό πολιτικό και δεν το έμαθε ποτέ κανένας. Μάλιστα την εποχή που ήμασταν μαζί τα μέσα ενημέρωσης τον ήθελαν να έχει πλέξει ειδύλλιο με κάποια άλλη. Τα έβλεπα στην τηλεόραση και γελούσα» αποκαλύπτει, δίχως ωστόσο να μας πει το όνομά του. «Υπάρχουν πολλοί ωραίοι άντρες στη Βουλή. Υπάρχουν και άσχημοι βέβαια, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό είναι γοητευτικοί. Επίσης υπάρχουν και πολύ όμορφες γυναίκες στο ελληνικό Κοινοβούλιο, με πρώτη και καλύτερη την Ελενα Ράπτη».
Πώς της φαίνεται άραγε ο Αντώνης Σαμαράς; «Είναι γλυκούλης» απαντά γελώντας. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος; «Επειδή είναι συντοπίτης μου, από την Εύβοια, θα μου άρεσε να τον βοηθήσω λιγάκι στο θέμα της διατροφής του» σχολιάζει με νόημα. Ποιος πολιτικός τής είναι αδιάφορος; «Να το πάρει το... ποτάμι; Ο Σταύρος Θεοδωράκης».


Όσο για το νέο αίμα που ακούει στο όνομα Απόστολος Γκλέτσος; «Μου αρέσει. Φαίνεται μάχιμος και είναι πολύ γοητευτικός» μας λέει και βάζει τελεία!

πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια