Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Μακελειό στην Εγνατία - 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Νέες εικόνες



Μακελειό στην Εγνατία - 4 νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Νέες εικόνες









Τέσσερις είναι οι νεκροί μέχρι στιγμής σε καραμπόλα περίπου 35 Ι.Χ. αυτοκινήτων και νταλίκας, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη.


Δείτε εικόνες που μετέδωσε ο ANT1







Στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, αρκετά Ι.Χ. αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο από την Εγνατία Οδό.



Τέσσερις νεκροί είναι ο έως τώρα απολογισμός του δυστυχήματος, σύμφωνα με τον διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.



Ο κ. Αθανασόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο της δυστυχήματος, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ–ΜΠΕ έκανε λόγο για «φοβερή καραμπόλα και για μάζες αυτοκινήτων», ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρεις νταλίκες.



Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αμέσως οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και εκτός από τους τέσσερις νεκρούς, εντόπισαν πέντε τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.



Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.



Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε άτομο απανθρακωμένο, ενώ αυτήν τη στιγμή οι Αρχές ερευνούν την νταλίκα.



Συγκλονιστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα 
Το απόλυτο χάος επικράτησε, μετά την καραμπόλα  σύμφωνα με  αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε στον realfm 97.8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.



«Ακούσαμε χτυπήματα, σπασίματα και βλέπουμε μία νταλίκα η οποία έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παίρνει σβάρνα ό,τι βρει μπροστά της. Εμείς περάσαμε στο άλλο ρεύμα της Εγνατίας, τρέξαμε από την άλλη μεριά μήπως σκάσει η νταλίκα. Αφού είδαμε ότι εξερράγη, πήραμε τα αυτοκίνητά μας και τα τραβήξαμε, όσο το δυνατόν πιο μπροστά και μετά επικράτησε το απόλυτο χάος», επισήμανε.






ΠΗΓΗ



Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια