Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η Ρωσία απαιτεί την παράδοση των δυνάμεων της Κριμαία στην Ουκρανία

Παραβιάζεται η διεθνής νομιμότητα στην Ουκρανία λεει ο Ομπάμα.Ποια νομιμοποίηση ομως εχει η Ουκρανικη κυβέρνηση;Απο εκλογές;Από κοινοβούλιο;


Η Ρωσία απαιτεί την 

παράδοση των δυνάμεων 

της

Κριμαία στην Ουκρανία


Επικεφαλής του ναυτικού της Ουκρανίας κάλεσε τους αξιωματικούς του να μην αλλάξει τις πλευρές, όπως αναφέρει ο Daniel Sandford


Ουκρανικές πηγές της άμυνας έχουν κατηγορηθεί ρωσικός στρατός της απαιτώντας την παράδοση των δυνάμεών τους στην Κριμαία.
Επικεφαλής της Ρωσίας στόλο της Μαύρης Θάλασσας Aleksander Vitko απείλησε μια πλήρη επίθεση, αν δεν παραδοθούν από την αυγή, την Τρίτη, δήλωσαν οι πηγές.
Ωστόσο, το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ ανέφερε αργότερα ένα ρωσικό εκπρόσωπος αρνείται ότι οποιαδήποτε τελεσίγραφο είχε εκδοθεί.
Η ΕΕ και οι ΗΠΑ απειλούν να χτυπήσει τη Μόσχα με κυρώσεις και ταξιδιωτικές απαγορεύσεις σε παρέμβασή της στην Κριμαία.
Εν τω μεταξύ, ο απεσταλμένος της Ρωσίας ΟΗΕ δήλωσε ανατραπέντος πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς έχει ζητήσει από τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη στην Ουκρανία.
Βιτάλι Τσούρκιν είπε σε μια ομιλία του στον ΟΗΕ ότι ο κ. Γιανουκόβιτς είχε γίνει γραπτώς το αίτημα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
Οι χώρες έχουν συχνά προσπάθησε να δικαιολογήσει παρεμβάσεις με βάση το ότι η κυβέρνηση έχει ζητήσει βοήθεια για να βάλει κάτω μια εξέγερση.

Το πρόβλημα ξεκίνησε τον περασμένο μήνα, όταν ο κ. Γιανουκόβιτς ανετράπη μετά από μήνες διαδηλώσεων στους δρόμους.
Από τότε, η Ρωσία έχει στείλει χιλιάδες στρατιώτες σε Κριμαία, γύρω από στρατιωτικές βάσεις και να αναλάβει τον έλεγχο των αερολιμένων.
Το Κρεμλίνο λέει ότι οι δυνάμεις του είναι αναγκαία για την προστασία των αμάχων στην περιοχή, πολλοί από τους οποίους είναι Ρωσόφωνων και χαιρέτισαν την παρέμβαση της Ρωσίας.
Μόσχα, η οποία δεν αναγνωρίζει τη νέα κυβέρνηση, λέει ότι οι άνθρωποι στην Κριμαία έχουν έρθει κάτω από την απειλή από την «υπερ-εθνικιστές» από την επανάσταση στο Κίεβο.
Ουκρανία διέταξε την πλήρη κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της παρέμβασης.
Δεν πλάνα έχουν ακόμη καύση στην περιοχή, αλλά εμφανείς απειλές της Ρωσίας έχουν εντείνει τη ρητορική.
Αναφορές δήλωσε ο Ουκρανός αρχηγοί του στρατού σε διάφορες βάσεις είχαν πει να εγκαταλείψουν τις βάσεις τους από το πρωί της Τρίτης.
Οι διοικητές των δύο πολεμικά πλοία είπε ομοίως Ουκρανική τηλεόραση που είχε δοθεί ακόμη αυστηρότερες προθεσμίες να παραδοθούν, αλλά είχαν ορκιστεί, αντί να πολεμήσουν για την Ουκρανία.



Ένας Ουκρανός αξιωματικός του ναυτικού είπε ότι οι δυνάμεις του ήταν αντιμετωπίζουν έντονες πιέσεις από τη Ρωσία για την υποστήριξή τους
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για μια ακόμη φορά κατηγόρησε τη Ρωσία για παραβίαση του διεθνούς δικαίου και δήλωσε ότι η Μόσχα ήταν «στη λάθος πλευρά της ιστορίας».
Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε ότι σχεδιάζουν να στοχεύσουν ρωσική άτομα και οργανώσεις με οικονομικές κυρώσεις.
Έχουν, επίσης, για άλλη μια φορά κάλεσε τη Μόσχα να αποσύρει τα στρατεύματα από την Κριμαία, και έχουν προτείνει την αποστολή διεθνών παρατηρητών στην Ουκρανία.

Χάρτης της Κριμαίας δείχνει τις βασικές θέσεις
Ουκρανική στρατιώτες σε στρατιωτική μονάδα τους που βρίσκονται στο χωριό Lyubimovka, στην Κριμαία 3 ΜαρτίουΠολλές ουκρανικές βάσεις έχουν αναφερθεί απειλές από τη ρωσική στρατιωτική
Πολιτοφύλακες έξω από ένα ουκρανικό βάση στην Perevalne, Κριμαία 3 ΜαρτίουΜερικές βάσεις που περιβάλλεται από pro-Ρωσίας πολιτοφυλακής και άγνωστους ενόπλους
Pro-ρώσων ακτιβιστών κύμα clubs, καθώς αντιδρούν μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια να εισβάλει σε ένα περιφερειακό κτίριο της κρατικής διοίκησης στην πόλη της Μαύρης Θάλασσας της Οδησσού στις 3 ΜαρτίουΦιλορωσική mobs επιχείρησαν να εισβάλουν σε μια περιοχή κυβερνητικό κτίριο στην Οδησσό
Riot αστυνομικοί φρουρούν μπροστά από την περιφερειακή διοίκηση στο Ντόνετσκ στις 3 ΜαρτίουΣτην ανατολική πόλη του Ντόνετσκ, φιλο-ρωσικό διαδηλωτές κατέλαβαν ένα πάτωμα της περιφερειακής κυβέρνησης κτιρίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια