Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΚΌΣΜΟΣ Βάναυση δολοφονία των χριστιανών στη Νιγηρία συνεχίζει ο πρόεδρος κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης


ΚΌΣΜΟΣ

Βάναυση δολοφονία των χριστιανών στη Νιγηρία συνεχίζει ο πρόεδρος κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης




Brutal Persecution, Christian persecution

Χριστιανική δίωξη στη Νιγηρία


Boko Haram, μια ισλαμική εξτρεμιστική ομάδα που βασίζεται στη βόρεια Νιγηρία, μάχεται την κυβέρνηση της Νιγηρίας για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό ισλαμικό κράτος. Χριστιανούς και τους τόπους λατρείας έχουν γίνει ένας από τους αγαπημένους στόχους του ομίλου, δεδομένου ότι διώκει την εκστρατεία του τρόμου. Δεδομένου ότι η ομάδα ξεκίνησε ένοπλη εξέγερση της, περίπου 3.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στα χέρια της Boko Haram μαχητές συμπαθούντες και.
Αν και οι επιθέσεις κατά των χριστιανών από Boko Haram μπορεί να ποικίλει από βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας στο drive-με πυροβολισμούς σε ομάδες ενόπλων επιδρομές σε σπίτια αγωνιστών και την κοπή του λαιμού, το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο? Απλοϊκούς χριστιανούς να δολοφονούνται.
Καταδίωξη
Νιγηρίας Χριστιανοί επιθεωρούν τις ζημιές μετά την εκκλησία έχει καταστραφεί από μουσουλμανικές ρίζες που συνδέονται με την Boko Haram.
 
Τι είναι πιο ενοχλητικό για όλη αυτή τη βία είναι η συνέπεια και η συχνότητα των επιθέσεων.Κάθε φορά που κάτι θα συμβεί την Κυριακή. Μια εκκλησία δέχεται επίθεση από βομβιστή αυτοκτονίας. Μια χριστιανική οικογένεια πυροβολήθηκε στο δρόμο για την εκκλησία. Αυτό με οδήγησε στην ερώτηση αν η δίωξη των χριστιανών στη Νιγηρία θα φτάσει ποτέ μια τέτοια έντονη επίπεδο ότι η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να σταματήσει και να λαμβάνουν ειδοποίηση;
Η πιο πρόσφατη επίθεση ήταν ιδιαίτερα βίαιη. Δέκα χριστιανοί που ζουν στο χωριό Chibok, που βρίσκεται στο βορειοανατολικό κρατίδιο της Νιγηρίας Borno, δολοφονήθηκαν στα σπίτια τους.Μια ομάδα από άνδρες οπλισμένοι με μαχαίρια όπλα και εκρηκτικά μπήκαν στο χωριό φωνάζοντας «Allahu Akbar" που σημαίνει ο Θεός είναι μεγαλύτερος. Ο όχλος πήγε από σπίτι σε σπίτι στο κυρίως χριστιανικό τμήμα της πόλης και τεμαχίζουν το λαιμό των θυμάτων τους, που περιείχαν ένα πάστορα.
Συνήθως, Boko Haram επιθέσεις χριστιανών σε δημόσια ή ενώ είναι λατρεία στην εκκλησία τους.Στις 25 Νοεμβρίου, όχι μία αλλά δύο βομβιστές αυτοκτονίας επιτέθηκαν σε μια εκκλησία σε ένα Νιγηρία στρατιωτική βάση στην περιοχή της Μέσης Ζώνη της Νιγηρίας.

Καταδίωξη

συνέχεια εδώ 

Ο άνθρωπος παίρνει διαφήμιση στους δρόμους για ένα νεφρό για τη σύζυγό του 57 ετών

Ο άνθρωπος παίρνει διαφήμιση στους δρόμους για ένα νεφρό για τη σύζυγό του 57 ετών


Συζύγου Larry Swilling του Jimmie Sue γεννήθηκε με μόνο ένα νεφρό, και μετά από μια ζωή στηριζόμενη στην αποκλειστική όργανο, είναι τώρα ανάγκη από μια δωρεά νεφρού.


«Χρειαζόμαστε όλες τις προσευχές που μπορούμε να πάρουμε»: Ο σύζυγος, 78, συνεχίζει την έρευνα για τα νεφρά για τη σύζυγό του 57 ετών 


Ιστορία Swilling πήγε παγκόσμια μετά CBS News έδειξε να περπατά γύρω SC με έναν πίνακα σάντουιτς ζητώντας ένα νεφρό για τη σύζυγό του.

Larry Swilling, 78, ένας αφοσιωμένος σύζυγος που ζουν στη Νότια Καρολίνα έχει αγωνίζονται να βρουν ένα νεφρό για τη σύζυγό του, 57 ετών, βαδίζοντας πάνω-κάτω στους δρόμους της Anderson με ένα διοικητικό συμβούλιο σάντουιτς επαιτεία ο καθένας με ένα προβάδισμα για να τον καλέσετε.


Swilling λέει ότι οι άνθρωποι έχουν ζητήσει από μακρινούς προορισμούς όπως η Αίγυπτος και η Σουηδία, αλλά χωρίς τύχη.


συνέχεια εδώ 

Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο ηθοποιός που απεικόνισε περίφημα τον Tony Soprano στη σειρά "The Sopranos", πεθάνε στην Ιταλία, στην ηλικία των 51

Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο ηθοποιός που απεικόνισε  περίφημα τον Tony Soprano στη σειρά "The Sopranos",  πεθάνε στην Ιταλία, στην ηλικία των 51


0

Ο ηθοποιός Τζέιμς Γκαντολφίνι είναι νεκρός στα 51. Μια πηγή λέει στην εφημερίδα Daily News 
υπέστη καρδιακή 

προσβολή στην Ιταλία.

Ένα press-ντροπαλός celeb που πήρε την έναρξή του ως ηθοποιός χαρακτήρα και έγινε διάσημος σχετικά αργά στην καριέρα του - χάρη στην ξεμπλοκάρισμα ρόλο του στο "The Sopranos", Γκαντολφίνι απέφυγε σε μεγάλο βαθμό τα φώτα της δημοσιότητας από την τελευταία σεζόν της αγαπημένης επίδειξη που αερίζεται το 2007 .




Τζέιμς Γκαντολφίνι (δεξιά) με τον δημιουργό David "The Sopranos" Chase.

συνέχεια εδώ 

Πρώην πεζοναυτης. ανάπηρος φέρνει τη θερμότητα. με εσώρουχα, και σαν μοντέλο φυσικής κατάστασης

Πρώην πεζοναύτης  ανάπηρος  φέρνει τη θερμότητα. με  εσώρουχα, και σαν μοντέλο φυσικής κατάστασης


 Δρόμο Alex Minsky προς την ανάκτηση από τον τραυματισμό του ήταν στρωμένο με λακκούβες.  Άρχισε να πίνει πριν μετατρέποντας τη ζωή του γύρω για να επικεντρωθεί στην φυσική κατάσταση.

Σκαμμένες Πόλεμο του Αφγανιστάν βετεράνος Alex Minsky είναι χωρίς δεξί πόδι, αλλά τίποτα δεν λείπει από το sex appeal του ή την καρδιά του.


Ο πρώην Marine έχει περάσει από το κώμα και πόσιμο μοντέλων, ενώ κατά μήκος του τρόπου που εμπνέει τους άλλους και δανεισμό ένα χέρι σε άλλους τραυματίες μέλη της υπηρεσίας.



Για Alex Minsky, ο οποίος έχασε το δεξί του πόδι σε μια έκρηξη στο Αφγανιστάν το 2009, δρόμο προς την ανάκαμψη ήταν στρωμένος με λακκούβες. Άρχισε να πίνει πριν μετατρέποντας τη ζωή του γύρω για να επικεντρωθεί στην φυσική κατάσταση.

Ποιος χρειάζεται δύο πόδια όταν κοιτάς αυτό το καλό;
Διοικητής σουτ του, ενώ στέκεται σε μόλις ένα ζευγάρι του μπλε και του κόκκινου σλιπ, αυτή η λαξευμένη και τατουάζ Αφγανιστάν βετεράνος πολέμου θα μπορούσε εύκολα να σας κάνει να ξεχάσετε ό, τι λείπει από τις φωτογραφίες του.

συνέχεια εδώ  

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Να τος ο σωτηρας μας

Ιστορική απόφαση ΣΤΑΘΜΟΣ για τα κινητά σε ΟΛΗ την Ευρώπη! Δείτε τι ισχύει από την 1η Ιουλίου 2014

Ιστορική απόφαση ΣΤΑΘΜΟΣ για τα κινητά σε ΟΛΗ την Ευρώπη! Δείτε τι ισχύει από την 1η Ιουλίου 2014


Οριστικό τέλος στις υπερχρεώσεις περιαγωγής (roaming) δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1η Ιουλίου 2014, καθώς υπερψηφίστηκε το σχετικό νομοσχέδιο από τις 27 χώρες-μέλη!Αυτό σημαίνει ότι από του χρόνου το καλοκαίρι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον αριθμό μας σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι χρεώσεις για τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα SMS και την πρόσβαση στο Internet θα παραμένουν ίδιες με αυτές που ισχύουν στη χώρα μας.


Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει επιτέλους να αναπτυχθεί σωστά το δίκτυο τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης, στο οποίο συμμετέχουν περίπου 100 πάροχοι, έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει τις ταχύτητες των ΗΠΑ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το δίκτυο 4G LTE. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η Ευρώπη έχει μικρότερη κάλυψη 4G LTE από την Αφρική…

Στον «αέρα» το χιουμοριστικό έκτακτο δελτίο της ΝΕΡΙΤ

Στον «αέρα» το χιουμοριστικό έκτακτο δελτίο της ΝΕΡΙΤ

Το πρώτο έκτακτο δελτίο της ΝΕΡΙΤ αναρτήθηκε στο Υou Τube με την παρουσιάστρια να αναφέρει ότι οι τηλεθεατές παρακολουθούν το πρώτο απεργιακό δελτίο της κυβέρνησης που αντιστέκεται στον ελληνικό λαό.

Οι δημοσιογράφοι του δελτίου χρησιμοποιούν χιουμοριστική γλώσσα εναντίον της ΕΡΤ και των κινητοποιήσεων των εργαζομένων, ενώ παράλληλα εξυμνούν τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ταγίπ Ερντογάν.


πηγή   topontikι

Έδεσσα: Άγνωστοι εξαπάτησαν ηλικιωμένη

Έδεσσα: Άγνωστοι εξαπάτησαν ηλικιωμένη


alt


Έδρασαν... πάλι πρωινές  ώρες άγνωστοι απατεώνες στην πόλη της Έδεσσας , εξαπατώντας ηλικιωμένη γυναίκα.
Συγκεκριμένα η άτυχη ηλικιωμένη επισκέφθηκε πολυκατάστημα στην πόλη της Έδεσσας για αγορά προϊόντων  και βγαίνοντας από αυτό, την πλησίασαν δύο άτομα, λέγοντας ότι ο γιος της που εργάζεται σε πιστωτικό ίδρυμα της πόλης, χρειάζεται άμεσα 300,00 ευρώ και τους έστειλε για να τους δώσει το ποσό.
Η γυναίκα αφού πήγαν στην κατοικία της, τους έβαλε μέσα στο σπίτι και τους παρέδωσε τα 300,00 ευρώ, τα οποία αφού πήραν εξαφανίσθηκαν. Μετά από λίγο η ηλικιωμένη επικοινώνησε με το γιο της για να τον ρωτήσει σχετικά και έτσι  αποκαλύφθηκε η απάτη. Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές οι οποίες αναζητούν τους απατεώνες.  

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Επτά χρόνια κάθειρξη στον Πέτρο Μαντούβαλο

Επτά χρόνια κάθειρξη στον Πέτρο Μαντούβαλο

Επτά χρόνια κάθειρξη και τριετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων επέβαλε, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον δικηγόρο, πρώην βουλευτή της ΝΔ, Πέτρο Μαντούβαλο, καθώς κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα σχετικά με εμπλοκή του στο λεγόμενο «παραδικαστικό κύκλωμα».

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

K.Σακάκου: Για σένα απολυμένε του ιδιωτικού τομέα, ούτε συναυλίες ούτε ευαίσθητοι καλλιτέχνες...

K.Σακάκου: Για σένα απολυμένε του ιδιωτικού τομέα, ούτε συναυλίες ούτε ευαίσθητοι καλλιτέχνες...


Άρθρο με πολλές αιχμές και καρφιά από τη γνωστή δημοσιογράφο



Άρθρο με πολλές αιχμές και καρφιά από τη γνωστή δημοσιογράφο
Θρυλική μορφή της δημόσιας τηλεόρασης, η Κέλλυ Σακάκου πήρε θέση σε όσα συμβαίνουν με αφορμή την αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ, με μια αναφορά στους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα που δεν χαίρουν αντίστοιχης συμπαράστασης με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ.
Γράφει χαρακτηριστικά η Κέλλυ Σακάκου στο facebook:
«Εσένα άνεργε απολυμένε του Ιδιωτικού Τομέα σκέφτομαι αυτές τις ώρες! Σε κάλεσε ο εργοδότης σου μια μέρα και σου ανακοίνωσε την απόλυσή σου!... Έφυγες απελπισμένος, μια ζωή συντρίμμια σκέφθηκες, τι θα γίνουν τα παιδιά μου, η γυναίκα μου, οι άνθρωποι που στηρίζονται σε μένα, η δικιά μου η ζωή!.. Πήγες σπίτι και ίσως βρήκες έναν ώμο ν' ακουμπήσεις.. Αλλά μέχρι εκεί! Ούτε συναυλίες για χάρη σου, ούτε ευαίσθητοι καλλιτέχνες, ούτε κόμματα, ούτε υστερίες, ούτε τσαμπουκάδες...»
Νωρίτερα είχε γράψει: «Είναι τουλάχιστον γελοίο! Βουλευτές νυν και πρώην, πολιτευτές και κάθε λογής υπεύθυνοι για τα προβλήματα της ΕΡΤ, προσέρχονται στο προαύλιο με κροκοδείλια δάκρυα για το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που οι ίδιοι την κατάντησαν κομματική! Πρός άγραν ψήφων, βεβαίως βεβαίως!.. Μερικοί μάλιστα χρηματίσαντες και υφυπουργοί για δύο μήνες, άλλαξαν τα πατώματα του γραφείου τους πάραυτα -για να πατούν καλύτερα-... ξοδεύοντας από τα λεφτά μας αρκετές χιλιάδες ευρώ!! Τι υποκρισία και αηδία!... (Τώρα κλαις, γιατί κλαις συ δεν ήσουν που γέλαγες χτες); Και από μέσα σου γελάς ακόμα!»



Αυτός είναι ο αστυνομικός που δολοφόνησαν στο Δίστομο οι δραπέτες των Τρικάλων


Αυτός είναι ο αστυνομικός που δολοφόνησαν στο Δίστομο οι δραπέτες των Τρικάλων




Έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος
Ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος είναι ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε σήμερα στο Δίστομο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Ηταν μόλις 36 ετών. Αγαπούσε με πάθος τη δουλειά του και την οικογένειά του. Πένθος στην ΕΛΑΣ και σε όλη τη χώρα. Παράλληλα ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας βρίσκεται από χθες σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των φονιάδων.


Ολη η Ελλάδα πενθεί για το χαμό του Γιώργου Ανδριτσόπουλου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωσή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, εξέφρασε με επίσημη ανακοίνωση ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.
«Η ελληνική κοινωνία θρηνεί για μία ακόμη φορά την απώλεια ζωής ενός αστυνομικού, του Υπαρχιφύλακα Γεώργιου Ανδριτσόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ώρα καθήκοντος, προσπαθώντας να διασφαλίσει το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας. Μαζί με τη βαθιά οδύνη μου για τον θάνατο του αστυνομικού, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τη σύζυγο, τα παιδιά του και σε όλους τους οικείους του. Θα ήθελα επίσης να τους διαβεβαιώσω ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την Πολιτεία προκειμένου οι δολοφόνοι να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και να λογοδοτήσουν για τις ειδεχθείς πράξεις τους», αναφέρει η ανακοίνωση.


Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια