Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Νίγηρας : βομβιστές αυτοκτονίας με στόχο Areva-run ορυχείο στην πόλη Arlit. και στρατώνες στο στρατόπεδο στο Αγκαντέζ

Νίγηρας :  βομβιστές αυτοκτονίας με στόχο Areva-run  ορυχείο στην πόλη Arlit.  και στρατώνες στο στρατόπεδο στο Αγκαντέζ

Areva ορυχείο κοντά Arlit στο βόρειο Νίγηρα

 Δύο βομβιστές αυτοκτονίας έπληξαν ένα στρατόπεδο και μια γαλλική επιχείρηση ορυχείο ουρανίου σε δύο πόλεις στο βόρειο δυτικό Νίγηρα, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Μια βόμβα στο στρατόπεδο στο Αγκαντέζ σκοτώθηκαν τουλάχιστον 17 στρατιώτες, η άμυνα του Νίγηρα υπουργός Mahamadou Karidjo δήλωσε στο BBC.
Γαλλική πυρηνική εταιρεία Areva δήλωσε ότι 13 άτομα στο Somair εργοστάσιό της στην πόλη της Arlit τραυματίστηκαν.
Η τζιχάντ Mujao ομάδα είπε ότι πραγματοποίησε τις επιθέσεις.
"Χάρη στον Αλλάχ, θα πραγματοποιηθεί δύο επιχειρήσεις εναντίον των εχθρών του Ισλάμ στο Νίγηρα," Mujao εκπρόσωπος Abu Walid Σαχράουι, δήλωσε, σύμφωνα με το AFP.
συνέχεια  στο BBC

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Πάγκαλος:: Φυλακή πρέπει να πάει ο Τσίπρας Αντίδραση της ΝΔ για τις δηλώσεις Ζίζεκ περί Γκουλάγκ

Πάγκαλος:: Φυλακή πρέπει να πάει ο Τσίπρας  Αντίδραση της ΝΔ για τις δηλώσεις Ζίζεκ περί Γκουλάγκ





Την αντίδραση της Συγγρού προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σλάβοι Ζίζεκ, ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι «όσοι δεν υποστηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουν εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τα Γκουλάγκ!» και με τον κ. Τσίπρα να χειροκροτά. Μάλιστα, παρατίθεται σε βίντεο και το σχετικό απόσπασμα.
Επίθεση στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον Βήμα fm, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του φιλόσοφου Σλαβόι Ζίζεκ περί γκουλάγκ.

Επισυνάπτεται ολόκληρο το σχετικό video με τη δήλωση. Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται στο 

0:32:22




συνέχεια εδώ και εδώ 



Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Στο νοσοκομείο 5 Ελληνίδες μετά από Bachelor πάρτι με Τούρκους Επιβήτορες


 Στο νοσοκομείο 5 

Ελληνίδες μετά 

από Bachelor 

πάρτι με 

Τούρκους 

Επιβήτορες







Εκτιμώ πώς πρόκειται για πραγματικό γεγονός το οποίο συνιστά μέγα σκάνδαλο σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα. Πρωταγωνίστριες; Πέντε γυναίκες οι οποίες αντί για bachelor party, πήραν μέρος σε όργιο στην Ανδριανούπολη δύο ημέρες πριν από το γάμο.
Προσκεκλημένοι 12 γεροδεμένοι νεαροί Τούρκοι, σε ρόλο επιβήτορα.Η ιστορία εκτυλίχθηκε σε χαμάμ της Ανδριανούπολης όπου οι πέντε Ελληνίδες γδύθηκαν  χαλάρωσαν, εξομολογήθηκαν τα ερωτικά τους μυστικά και ομόφωνα αποφάσισαν να δοκιμάσουν το μασάζ του γεροδεμένου νεαρού που εργαζόταν εκεί. Ήταν το «καλό» δώρο της νύφης προς τις φίλες της.
«Έσκασε», λοιπόν, η νύφη τα χρήματα, πήρε η καθεμία το δωματιάκι της και η περιποίηση από τον μελαψό 23χρονο επαγγελματία ξεκίνησε… Οι υπηρεσίες του Τούρκου μασέρ, ο οποίος πριν περάσει στη διαδικασία της περιποίησης τις έτριψε δυνατά με τζίβα για χαλάρωση και υπεραιμία και τις σαπούνισε αμέτρητες φορές, ήταν τόσο καλές, ώστε αποφάσισαν να τις «ξαναγευτούν» το ίδιο βράδυ στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.
Το πρότειναν, λοιπόν, στο νεαρό άντρα, που με τα ίδια χρήματα θα έφερνε μερικούς φίλους του επαγγελματίες, για να τις προλάβει όλες. Οι νεαρές κοπέλες, των οποίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ηλικίες είναι μεταξύ 25 και 38, στο άκουσμα της πρότασης «πέταξαν» στα σύννεφα. Νεαροί Τούρκοι θα τις έτριβαν μέχρι να «λιώσουν»! Το ραντεβού δόθηκε για τις 8 το βράδυ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
συνέχεια  nassosblogs

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Απειλούν με αντάρτικο οι ισλαμιστές στην Ελλάδα: Πρωτοφανής ανακοίνωση της ΜΕΕ

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Απειλούν με αντάρτικο οι ισλαμιστές στην Ελλάδα: Πρωτοφανής ανακοίνωση της ΜΕΕ

Αγνωστοι έστειλαν επιστολή στη Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδας και απειλούν με σφαγή
Απειλητική ανακοίνωση με την οποία τους Έλληνες ότι "Θα υπερασπιστούν άφοβα την πίστη τους" εξέδωσε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας μετά από μια επιστολή που έλαβαν και η οποία «μυρίζει από μακριά" ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας.
Η πρωτοφανής ανακοίνωση των ισλαμιστών απειλεί ευθέως την χώρα που τους φιλοξενεί (χωρίς καν να λάβουν υπ'όψιν τους ότι η επιστολή με το λογότυπο της Χρυσής Αυγής, μάλιστα, είναι κατασκευασμένη) ως να ευρίσκοντο σε καμιά χωρα που έχει εμφύλιο πόλεμο όπως η Συρία και δεν υπάρχουν αρχές για να προστατέψουν τους πολίτες ή τους φιλοξενούμενους αλλοδαπούς ...
Ιδού ολόκληρη η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Μουσουλμανικής Ενωσης (που φτάσαμε: Να υπάρχει Μουσουλμανική Ένωση στην Αθήνα και να έχει και Δ.Σ. ...):
« Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του.
Εδώ βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή ».
Μάλιστα ... Κινδυνεύουν ΟΙ ισλαμιστές Της Αθήνας ΑΠΌ ... ασύμμετρη απειλή!
Ας δούμε και το κείμενο της ανόητης και πλαστής (καμία σχέση δεν έχει ο Λαϊκός Σύνδεσμος με την σύνταξή της και αποδοκιμάζει το περιεχόμενό της διαβεβαίωσε το defencenet.gr το γραφείο Τύπου του κόμματος) επιστολής η οποία έδωσε λαβή στους ισλαμιστές να εκδώσουν την συγκεκριμένη επιθετική ανακοίνωση : 
«Μουσουλμάνοι Δολοφόνοι, Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχετε κλείσει τα μπουρδέλα σας στην Ελλάδα και θα έχετε πάει στο διάολο. Από την 1η Ιουλίου και μετά όσοι είστε ακόμη εδώ θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο. Γ @ & * το Ισλάμ σας, γ @ & * το Κοράνι σας και γ @ & * τις μάνες σας. Θα χυθεί αίμα ».
Και από πάνω έχει το λογότυπο της ... Χρυσής Αυγής! Πιο προβοκάτσια, απλά, δεν γίνεται, αλλά και αυτό είναι το λιγότερο: Κάποιοι ανεγκέφαλοι πήγαν και έσφαξαν κάποτε ένα γουρούνι στο χώρο που θέλει η τρικομματική κυβέρνηση να ανεγείρει το τζαμί στον Βοτανικό. Αυτό δε νομιμοποιεί την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος να εκδίδει ανακοινώσεις περί ετοιμότητας να υπερασπιστεί άφοβα την πίστη τους αδιαφορώντας για τις ζωές τους ". Φαντασθείτε π.χ. στην Τουρκία να εκδίδει μια τέτοια ανακοίνωση π.χ. η Ένωση Χριστιανών ...
Ιδού και η προβοκατόρικη επιστολή:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια