Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Προς ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής

Προς ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής

Τελευταία δημοσίευση: 14:15
Προς ψηφοφόρο της Χρυσής Αυγής



Αγαπητέ μου, εφόσον έχεις ψηφίσει Χρυσή Αυγή, δεν ξέρω πώς ακριβώς να σε προσαγορεύσω. Ας μείνουμε στο «κύριε» που, υποθέτω, μας καλύπτει και τους δύο. Η επιστολή αυτή δεν απευθύνεται στα μέλη της Χρυσής Αυγής, διότι κάθε διάλογος με τους φασίστες ...
Ο Στάθης στον eniko


Σας παρακαλώ! θυμηθείτε τι ήταν ο φασισμός. Πάρτε βιβλία οι νεότεροι να μάθετε. Χαϊδεύουμε με την ανοχή μας και θρέφουμε με την ψήφο μας ένατέρας. Τον πιο σκοτεινό και μοχθηρό μηχανισμό του συστήματος.
Ο φασισμός δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Το χρησιμοποιεί. Το ίδιο και το μεταναστευτικό. Δεν ξέρει να το λύσει, δεν θέλει να το λύσει, θέλει να τοχρησιμοποιήσει. Εναντίον σας. Μη χρησιμοποιείτε την ψήφο σας εναντίον σας, εναντίον των παιδιών σας, εναντίον των συναδέλφων σας, εναντίον τουπλησίον σας.

Ξέρω, με κοιτάζεις με μισό μάτι, δεν με πιστεύεις. Κάνε λοιπόν ένα πείραμα - που όμως δεν σου το συνιστώ, ολόθερμα δεν σου το συνιστώ. Πήγαινε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και πες τους πράγματα που δεν θέλουν να ακούσουν. Θα σε προπηλακίσουν. Αν επιμείνεις, θα σου σπάσουν το κεφάλι. Ή μήπως δεν το ξέρεις;
Αυτό το πολίτευμα θέλεις;
Μπορεί επίσης να λες ότι ξέρεις τι είναι οι ναζί, αλλά εσύ απλώς τους ψηφίζεις για «να κάνουν τη βρώμικη δουλειά» κι ύστερα πάπαλα! Αν έτσινομίζεις, δεν χρειάζεται να πας εσύ στα γραφεία τους, θα έρθουν εκείνοι στο σπίτι σου. Με την ψήφο σου.
Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμη στιγμή. Δεν έχει την αντοχή για αφροσύνες, πόσω μάλλον για πεμπτοφαλλαγγίτες μέσα της. Σκέψου.
Κι αφού σκεφθείςξανασκέψου.
Με σκέψη και διάλογο λύνονται τα προβλήματα, όχι με ύβρεις,ψευτιέςτρέλες και φόνους...
περισσότερα εδώ 

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Κατατέθηκε "βελτιωμένο" το "αντιρατσιστικό" ν / σ - Προστατεύει τους πάντες πλην των Ελλήνων ...



ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ
Κατατέθηκε "βελτιωμένο" το "αντιρατσιστικό" ν / σ - Προστατεύει τους πάντες πλην των Ελλήνων ...





    Αγνωστοι έστειλαν επιστολή στη Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδας και απειλούν με σφαγή


Επιμένει το υπουργείο Δικαιοσύνης στην κατάθεση του νομοσχεδίου για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού'''' και'''' ξενοφοβίας, προβλέπουν αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις και επιδοτήσεις, ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας έως έξι μήνες σε πολιτικά κόμματα που δημόσια εγκωμιάζουν ή εκμηδενίζουν τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου.
Αυτή την φορά οι διατάξεις είναι πιο συγκεκριμένες, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ βέβαιο ότι προκύψει ΘΑ προκληθεί Χάος ΑΠΌ ΤΗΝ προσπάθεια εφαρμογής Των διατάξεων ΤΟΥ νομοσχεδίου ΤΟ οποίο Των μόνων ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ προβλέπει Προστασία ΕΙΝΑΙ Των Ελλήνων ΠΟΥ πέφτουν θύματα Της εγκληματικότητας Των λαθρομεταναστών.

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Με τίτλο: "Ζητείται εισαγγελέας!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή ηRealnews,

Με τίτλο: "Ζητείται εισαγγελέας!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή ηRealnews,



 η οποία δημοσιεύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα άδεια ταμεία του ΠΑΣΟΚ και την "τρύπα" των 135 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα, βουλευτές και στελέχη ζητούν δικαστικό έλεγχο των οικονομικών του Κινήματος και αυστηρές κυρώσεις σε όσους ευθύνονται για την κακοδιαχείρισή τους. Η Realnews μεταφέρει και τους ψιθύρους που ακούγονται στην Ιπποκράτους ότι καταστράφηκαν παραστατικά που συνδέονται με την υπόθεση της Siemens. Kαι την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται σε συνέδριο στο Λας Βέγκας.
papandreou fylakh1 300x203 Αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη ο Παπανδρέου
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο:"Να σπάσει η ομερτά!". Αναφέρεται στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ και επισημαίνεται: "ο ελληνικός λαός που επιχορηγεί τη λειτουργία των κομμάτων από το υστέρημά του, μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, αλλά και μέσω του δανεισμού τους από κρατικές τράπεζες, απαιτεί τώρα επιτέλους πλήρη διαφάνεια, αλλά και αυστηρές κυρώσεις για όσους είτε καταχράστηκαν, είτε κακοδιαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα , που αφειδώς έρρευσε τα τελευταία χρόνια στα κομματικά ταμεία".
Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
- Φάκελος κατοχικό δάνειο: Οι απόρρητες εκθέσεις του 1962 και του 1995 της ΤτΕ για τις γερμανικές οφειλές. Συνέντευξη του Γερμανού νομικού Γιοακίμ Λάου, ο οποίος λέει: "δεν έχουν παραγραφεί τα χρέη της Γερμανίας. Η Ελλάδα μπορεί να τα διεκδικήσει". Ακόμη, η εφημερίδα αποκαλύπτει τα ντοκουμέντα που παρέδωσε στους πολιτικούς αρχηγούς ο Ι.Παπανικολάου αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ.
- Εξομολόγηση Κ.Καραμανλή: "Δεν ξέρω αν ήθελαν να απειλήσουν τη ζωή μου. Ξέρω ότι ήθελαν να με πιέσουν".
- Χρήστος Σταικούρας: Εργαζόμαστε για να βγει η χώρα στις αγορές την άνοιξη του 2014".
- Π.Λαφαζάνης: "Να μην περιπέσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα αρχηγικό, προεδροκεντρικό καθεστώς".
- Λ.Κανέλλη για τον Γ.Παπανδρέου: "Τον Αλ Καπόνε τον έπιασαν όχι για τους φόνους, αλλά για τα λογιστικά του βιβλία".
- "Την αγαπούσα, υπέκυψα στον πειρασμό, μετανιώνω". Αποκαλύψεις-σοκ από τον Β.Στεφανάκη που ομολόγησε τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης.
markos.tv

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια