Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

3 νέοι πλανήτες θα μπορούσε να φιλοξενήσουν ζωή

3 νέοι πλανήτες θα μπορούσε να φιλοξενήσουν  ζωή

Αυτό το διάγραμμα γραμμές μέχρι πλανήτες που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα από το Kepler άποψη των μεγεθών τους, σε σύγκριση με τη Γη.  Kepler-22b ανακοινώθηκε το Δεκέμβριο του 2011? Τα τρία σούπερ-Γαίες ανακοινώθηκαν 18 Απριλίου, 2013.  Όλοι τους θα μπορούσε να φιλοξενήσει ζωή, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα οριστικό για συνθέσεις ή την ατμόσφαιρα τους.




(CNN) - Στη μέση του χάους εδώ στη Γη, οι επιστήμονες διαπιστώνουν την ελπίδα για ζωή σε άλλους πλανήτες.
Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν την Πέμπτη την ανακάλυψη των τριών πλανητών που είναι μερικά από τα καλύτερα τους υποψηφίους μέχρι στιγμής για κατοικήσιμους κόσμους έξω από το ηλιακό μας σύστημα - και είναι πολύ μακριά.
Kepler της NASA, η οποία κρατά ένα μάτι σε περισσότερα από 150.000 αστέρια την ελπίδα να τον εντοπισμό πλανητών σαν τη Γη, που βρέθηκαν το τρίο.
Δύο από τους πλανήτες - Kepler-62e και Kepler-62f - περιγράφονται σε μια μελέτη που δημοσιεύεται την Πέμπτη στο περιοδικό Science.Είναι μέρος ενός συστήματος πέντε πλανήτη στον οποίο οι υποψήφιοι για τη ζωή είναι το πλέον απομακρυσμένο από το άστρο.
Το άστρο - το ισοδύναμο του ήλιου της Γης - παίρνει το όνομα Kepler-62, όπου οι επιμέρους πλανήτες χαρακτηρίζονται από τα γράμματα στη συνέχεια.
Το τρίτο πλανήτη που είναι δυνητικά κατοικήσιμος, αλλά δεν περιλαμβάνονται στη μελέτη Science, ονομάζεται Kepler-69c. Το υγρό νερό θα μπορούσε θεωρητικά να υπάρχουν στις επιφάνειες οποιουδήποτε από αυτά, είπαν οι ερευνητές.









"Καίει" τη Μαργαρίτα η κατάθεση Καραμάνου στην Προανακριτική (όλα τα Πρακτικά)


"Καίει" τη Μαργαρίτα η κατάθεση Καραμάνου στην Προανακριτική (όλα τα Πρακτικά)



margaret


Μετά την ολοκλήρωση της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την κατάθεση του στελέχους του ΣΔΟΕ Ευάγγελου Καραμάνου, έγινε σαφές πως ο πρώην περιφερειακός διευθυντής του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας είχε πληροφορίες πως πίσω από το λογαριασμό των 550 εκατ. δολαρίων, είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα πρακτικά
Ιδού η κατάθεση - "φωτιά" όπου επιβεβαιώνεται η κάθε αναφορά της Μαργαρίτας Παπανδρέου
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ: Κύριε μάρτυς, κύριε Καραμάνο, εσείς έχετε δώσει μία κατάθεση στις 9 Οκτωβρίου 2012 στους Οικονομικούς Εισαγγελείς, αναφέρετε ό,τι αναφέρετε μέσα και στο τέλος της καταθέσεώς σας λέτε το εξής: «Στην ίδια σύσκεψη, δηλαδή στη σύσκεψη στις 2-10-2012 ειπώθηκε κάτι το οποίο θεωρώ καθήκον μου να το πω.
Συγκεκριμένα ο κ. Λέκκας, Διευθυντής της Β' Διεύθυνσης ανέφερε ότι έχει πληροφορίες περί της ύπαρξης γνωστού γυναικείου ονόματος στο συγκεκριμένο αρχείο. Όταν ζητήθηκε από τον Ειδικό Γραμματέα να κατονομάσει το πρόσωπο αυτό, ανέφερε την κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου.»
Κύριε Καραμάνο, θέλω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια να μας μεταφέρετε τη διαλογική συζήτηση που έγινε ενώπιων σας κατά τη συνεδρίαση της 2ας Οκτωβρίου 2012 μεταξύ υμών, του κ. Λέκκα και του κ. Στασινόπουλου.



Οι μετοχές της Apple πέσαν κάτω από $ 400 για τους φόβους της επιβράδυνσης των πωλήσεων

Οι μετοχές της Apple πέσαν  κάτω από $ 400 για τους φόβους της επιβράδυνσης των πωλήσεων

iPhone 5 αφίσα


Υπήρξαν ανησυχίες για επιβράδυνση της ζήτησης για τα προϊόντα της Apple όπως το iPhone



Οι μετοχές της Apple υποχώρησαν κάτω από τα 400 δολάρια το σήμα για πρώτη φορά από το Δεκέμβριο του 2011, λόγω ανησυχιών για επιβράδυνση των πωλήσεων.
Οι μετοχές της υποχώρησαν στο χαμηλότερο 398,11 δολάρια στις συναλλαγές Τετάρτη λήγει πριν από την ημέρα σε σύγκριση με 5,5% σε 402,80 δολάρια.
Οι ανησυχίες που προκλήθηκαν μετά από έναν από τους προμηθευτές της, Cirrus Logic, η οποία κάνει τον ήχο εξαρτήματα για το iPhone και το iPad, ανέφερε μείωση των πωλήσεων.
Με την Apple λόγω της απελευθέρωσης τελευταία τριμηνιαία αποτελέσματά της την επόμενη εβδομάδα, ορισμένοι φοβούνται οι αριθμοί μπορεί να είναι ανυπόφορο.
Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, η ζήτηση από την Apple αντιπροσωπεύει σχεδόν το 90% των εσόδων Cirrus του.
Michael Yoshikami, διαχειριστής χαρτοφυλακίου στη διαχείριση περιουσίας προορισμού, δήλωσε ότι η προειδοποίηση Cirrus καθιστά πιο πιθανό ότι «η Apple δεν πρόκειται να εκπλήξει την ανάποδα"

συνέχεια εδώ 


Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Οδοντιατρική εξέταση που θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας


Οδοντιατρική εξέταση που θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας



Να πάρει τον ύπνο μια κακή νύχτα;  Ζητήστε από τον οδοντίατρό σας αν τρίζουν τα δόντια σας - μια κόκκινη σημαία για την υπνική άπνοια.




(CNN) - Όλοι γνωρίζουμε για τη σημασία του ύπνου, και ξέρουμε ότι θα πρέπει να πάρει περισσότερο από αυτό. Όταν ξυπνάμε εξαντληθεί, σύρετε τον εαυτό μας για να εργαστούν ή να χτυπήσει το κατρακύλισμα απόγευμα, εμείς κατηγορούμε τους εαυτούς μας: «Θα έπρεπε να πάρει περισσότερο ύπνο χθες το βράδυ."


Όμως, αντί να «Μήπως να πάρω οκτώ ώρες;" θα πρέπει να αναρωτηθούμε, "Πόσο καλά κοιμάμαι;" Ανεχόμαστε αίσθημα εξαντληθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε κουρασμένοι ή υπνηλία όταν ξυπνάτε.

Δεν μπορείτε να αναρωτηθείτε πόσο καλά κοιμάστε χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η άπνοια ύπνου. Η υπνική άπνοια είναι μια κατάσταση που επηρεάζει περίπου ένας στους 15 Αμερικανούς, αλλά πηγαίνει συχνά απαρατήρητα.


Οι περισσότεροι άνθρωποι που πάσχουν από άπνοια ύπνου δεν το γνωρίζουν - συχνά αναζητούν μια διάγνωση μόνο εάν η σύντροφός τους δεν μπορεί να κοιμηθεί μέσα από το ροχαλητό. Καθώς τα πεδία άπνοια ύπνου από ήπια έως σοβαρή, δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις άπνοιας ύπνου αντιληπτές από τον ύπνο τους εταίρους, και οι άνθρωποι ζουν όλη τους τη ζωή αδιάγνωστε

Η άπνοια ύπνου συνήθως δεν μπορούν να ανιχνευθούν από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια συνήθων επισκέψεις γραφείων, αλλά μια εξέταση από τον οδοντίατρό σας μπορεί να βοηθήσει.


συνέχεια εδώ


5 ιογενή ιστορίες για Boston επιθέσεις που δεν είναι αλήθεια

5 ιογενή ιστορίες για Boston επιθέσεις που δεν είναι αλήθεια

Αυτή η φωτογραφία Boston Globe από την επίθεση \ 's μετά πήγε ιογενή, αλλά με μια ψεύτικη ιστορία που επισυνάπτονται σε αυτήν.
Αυτό το τιτίβισμα σε μια βιαστικά δημιουργήθηκε λογαριασμό κακώς ισχυρίστηκε ότι δύο 8-year-olds σκοτώθηκαν στις βομβιστικές επιθέσεις της Βοστώνης.


(CNN) - Στον απόηχο των δραματικών γεγονότων όπως η βομβιστική επίθεση της Δευτέρας στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, αυτό είναι μια αλήθεια της εποχής μας ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα πάρουν πρόωρη κομμάτια των ειδήσεων μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Για να είμαστε σίγουροι, ιστοσελίδες όπως το Twitter και το Facebook χρησιμοποιήθηκαν εκτενώς από την αστυνομία, ομάδες αρωγής και κυβερνήσεις να μοιράζονται τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις βομβιστικές επιθέσεις. Αλλά υπάρχει επίσης μια πιο λυπηρό πλευρά για το πώς ο Παγκόσμιος Ιστός ανταποκρίνεται σε ξαφνικές άσχημα νέα

Μερικές φορές κατά λάθος και μερικές φορές κακόβουλα, ψευδή στοιχεία παίρνει χαλαρά. Και στην ταχεία-φωτιά θάλαμο ψηφιακή ηχώ, δεν άργησε να εξαπλωθεί.
"Στις ημέρες όπως αυτό, Twitter δείχνει καλύτερα και χειρότερη: τα φορτία των πληροφοριών σε τεράστια ταχύτητα, αλλά συχνά ψευδή και μερικές φορές σκόπιμα έτσι," δήλωσε ο Mark Blank-Settle, του Σώματος BBC Δημοσιογραφίας, σε μια θέση στην ιστοσελίδα .
Όπως πάντα, ειδήσεις ανακάλυψε online (ή οπουδήποτε αλλού, πραγματικά) θα πρέπει να ελέγξει προσεκτικά προτού να περάσει μαζί - ειδικά σε περιόδους της τραγωδίας.
Εδώ είναι μερικά από τα πιο ευρέως διαδεδομένες αναληθείς ειδήσεις που βρήκαμε για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες 24 ώρες.



Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ένα δράμα χωρίς τέλος…

Θεολόγος Αλεξανδράτος
Ένα δράμα χωρίς τέλος…

Οι σημερινοί έφηβοι απέχουν πολύ από τις προηγούμενες γενιές σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία. Και αυτό δεν έχει μόνο καλά (γνώση τεχνολογίας κλπ) αλλά και κακά. Όπως το τι εννοούν «διασκέδαση» και «αστείο».

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Οι άνθρωποι στη Βενεζουέλα ψηφίζουν σε προεδρικές εκλογές, μετά από το θάνατο του Ούγκο Τσάβες.



Ούγκο Τσάβες διάδοχος

Η Βενεζουέλα μπορεί να επιλέξει είτε τον άνθρωπο διάλεκτο από τον αείμνηστο πρόεδρο να είναι ο διάδοχός του ή ένα νέο ξεκίνημα με τον αντίπαλό του.






Οι άνθρωποι στη Βενεζουέλα ψηφίζουν σε προεδρικές εκλογές,

 μετά από το θάνατο του Ούγκο Τσάβες.

Ο αναπληρωτής Πρόεδρος Nicolas Maduro, που επέλεξε ο κ. Τσάβες ως διάδοχό του, τρέχει εναντίον Henrique Capriles, σήμερα κυβερνήτης της Miranda
Nicolas Maduro (αριστερά) και Henrique Capriles

Κύριοι  υποψήφιοι


Ο κ. Capriles έχασε οριακά από τον κ. Τσάβες στις εκλογές τον περασμένο Οκτώβριο.
Την παραμονή της έναρξης δημοσκοπήσεις, κατηγόρησε τον κ. Maduro από το σπάσιμο των εκλογικών νόμων, συνεχίζοντας την εκστρατεία του στην κρατική τηλεόραση.
Εκλογικά αρχές λένε ψήφου έχουν κυλήσει ομαλά. Ασφάλεια είχε ενταθεί για την ψηφοφορία του BBC θα χορηγήσει στο Καράκας εκθέσεις.
Ο κ. Maduro, ηλικίας 50 ετών, των οποίων η εκστρατεία επικεντρώθηκε στη στενή σχέση του με τον κ. Τσάβες, φάνηκε να επισκεφθείτε τον τάφο του αείμνηστου ηγέτη, μια κίνηση του κ. Capriles, 40, είπε ότι ήταν «παραβιάζει όλα τα εκλογικά πρότυπα".
Και οι δύο υποψήφιοι έχουν σε κάποιο βαθμό σπάσει τη σιωπή των μέσων ενημέρωσης που υποτίθεται ότι έχουν διατηρηθεί από την εκστρατεία έληξε επίσημα την Πέμπτη, λέει ο ανταποκριτής μας.
Σχεδόν 19 εκατομμύρια πολίτες της Βενεζουέλας έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές.


Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια