Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Στα σπάργανα η παραγωγή γαϊδουρινού γάλακτος στην Ελλάδα


Στα σπάργανα η παραγωγή γαϊδουρινού γάλακτος στην Ελλάδα

 Ρεπορτάζ
Ημερομηνία: 15/03/2011
Φωτογραφία για Διάθεση επιδοτούμενου γάλακτος στα σχολεία

Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι παραγωγοί γαϊδουρινού γάλακτος στην Ελλάδα. Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο γάλα είναι γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες και τη θεραπευτική δράση του σε διάφορες παθήσεις, όπως η ξηροδερμία και η ψωρίαση, μόλις πέντε άνθρωποι ασχολούνται με την παραγωγή και πώλησή του, κυρίως για την παρασκευή καλλυντικών.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Το είχε γράψει στο προφίλ της η 20χρονη κοπέλα λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της


Το είχε γράψει στο προφίλ της η 20χρονη κοπέλα λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της






Ένας 25χρονος κτηνοτρόφος έφτασε λίγο μετά την μία το μεσημέρι στην καφετέρια που βρισκόταν η κοπέλα, την φώναξε και αφού λογομάχησαν την μαχαίρωσε θανάσιμα στο λαιμό μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους,

Η Κύπρος είναι να πουλήσει ένα μεγάλο μέρος των αποθεμάτων χρυσού της




Κύπρος να πουλήσει τα αποθέματα χρυσού για να βοηθήσει το  ταμείο διάσωσης



Ράβδους χρυσού
Η Κύπρος είναι να πουλήσει ένα μεγάλο μέρος των αποθεμάτων χρυσού της για να βοηθήσει τη χρηματοδότηση μέρους της διάσωσης της.

Θέλει απεγνωσμένα να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για το Challenge Tube - επίσκεψη όλων των 270 σταθμών του υπόγειου σιδηρόδρομου στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο.

270 σταθμοί του μετρό σε μια μέρα

 όλα τα εμπόδια στην τελευταία

προσπάθεια για το ρεκόρ


 Geoff Marshall είναι ένας άνθρωπος σε μια αποστολή, να επισκεφθη   όλες τις 270 στάσεις του μετρό του Λονδίνου στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο

BBC News - Tube αμφισβητία τραβά όλα τα εμπόδια στην τελευταία προσπάθεια ρεκόρ


Geoff Marshall είναι ένας άνθρωπος σε μια υπόγεια αποστολή.
Θέλει απεγνωσμένα να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για το Challenge Tube - επίσκεψη όλων των 270 σταθμοί του υπόγειου σιδηρόδρομου στο γρηγορότερο δυνατό χρόνο.
Αυτή είναι η 24η προσπάθειά του, αλλά μόνο μία φορά πριν έχει πήρε το όνομά του στα βιβλία των ρεκόρ.
Κανόνες υπαγορεύουν ότι οι ανταγωνιστές πρέπει να φτάσει ή να φύγει από όλα τα 270 σταθμούς του δικτύου σε ένα τρένο σωλήνα, και έχουν τη δυνατότητα να τρέξει, ή να χρησιμοποιήσετε όλες τις μορφές των μέσων μαζικής μεταφοράς για να πάρει μεταξύ των σταθμών. Ωστόσο, δεν υπάρχουν μορφές των ιδιωτικών μεταφορών επιτρέπονται, όπως τα ταξί αυτοκίνητα ή ποδήλατα.
Το σημερινό ρεκόρ - από 16 ώρες, 29 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα - θεωρείται σε κύκλους Challenge Tube να είναι σχεδόν ανίκητη, αλλά αυτό δεν σταμάτησε Geoff και η ομάδα του των βοηθών τους συμψηφισμούς για το 250-μιλίων περιπέτεια.

Το Αφγανιστάν, η πρωτεύουσα της τοξικομανίας






Το Αφγανιστάν, η πρωτεύουσα της

 τοξικομανίας


Το Αφγανιστάν παράγει το 90% του συνόλου των ναρκωτικών οπιούχων στον κόσμο, αλλά μέχρι πρόσφατα δεν ήταν ένας μεγάλος καταναλωτής. Τώρα, από έναν πληθυσμό 35 εκατομμυρίων, πάνω από ένα εκατομμύριο είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά - αναλογικά το υψηλότερο ποσοστό στον κόσμο


Ηρωινομανείς στην Καμπούλ



Ακριβώς στην καρδιά της Καμπούλ, στις κροκάλες της Καμπούλ ποταμού, τοξικομανείς συγκεντρώνονται για να αγοράζουν και να χρησιμοποιούν ηρωίνη. Είναι ένα μέρος της μιζέριας και της υποβάθμισης.
Στο φως της ημέρας κάθονται περίπου δώδεκα άνδρες και έφηβους συσσώρευσε σε ζεύγη κάπνισμα και ενέσιμη. Μεταξύ αυτών είναι μερικά μορφωμένοι άνθρωποι - ένας γιατρός, ένας μηχανικός και ένας διερμηνέας.
Tariq Sulaiman, από Najat, μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση εθισμό, εδώ έρχεται τακτικά για να προσπαθήσουν να πείσουν τους τοξικομανείς για να πάρετε θεραπεία.
"Είμαστε ήδη χάσει τα παιδιά μας σε επιθέσεις αυτοκτονίας, επιθέσεις με πυραύλους και βόμβες», λέει. "Αλλά τώρα ο εθισμός είναι ένα άλλο είδος τρομοκρατίας, η οποία σκοτώνει τους συμπατριώτες μας.
Στην ηλικία των 18, Jawid, αρχικά από Μπαντακσάν στο βόρειο τμήμα του Αφγανιστάν, έχει ήδη εθιστεί στην ηρωίνη για 10 χρόνια. Ο θείος του τον μύησε στα ναρκωτικά όταν ήταν μικρό παιδί, να τον κάνει να εργαστούμε σκληρότερα για τη γη.
«Μισώ τη ζωή μου. Όλοι με μισούν. Θα έπρεπε να ήμουν στο σχολείο σε αυτή την ηλικία, αλλά είμαι πρεζόνι», λέει.
Ο πατέρας του είναι νεκρός. Άτομα με ειδικές ανάγκες μητέρα του ανησυχεί για τον γιο της συνεχώς. Το μόνο που θέλει από τη ζωή είναι για αυτόν να πάρει καθαρό, αλλά εκλιπαρεί στους δρόμους για να πληρώσει για την ημερήσια δόση του για να τον εμποδίσει να κλέβει.
«Πάντα λέω Jawid αν πεθάνω, θα καταλήγουν να κοιμούνται κάτω από τη γέφυρα με άλλους τοξικομανείς», λέει.
Αυτή είναι η μοίρα των πιο hardcore τοξικομανών, των οποίων οι πυρκαγιές μπορεί να δει τη νύχτα. Αστυνομία τακτικά νικήσει και να διαλύσει τους, και μερικές φορές τους ρίξει στο ποτάμι.
Οι γυναίκες με τα πόδια παρελθόν ηρωινομανείς
Οι λόγοι για τους οποίους τόσοι πολλοί Αφγανοί στρέφονται στα ναρκωτικά είναι πολύπλοκες. Είναι σαφές ότι οι δεκαετίες της βίας έχουν παίξει κάποιο ρόλο.

Ένας άνθρωπος που έζησε ως ερημίτης στο Maine δάσος για σχεδόν τρεις δεκαετίες


Ένας άνθρωπος που έζησε ως ερημίτης στο Maine δάσος για σχεδόν τρεις δεκαετίες δεσμεύσει περισσότερα από 1.000 διαρρήξεις για τα τρόφιμα και τις προμήθειες, η αστυνομία λέει.
Christopher Knight booking photo 4 April 2013
Σύλληψη Knight     περασμένη εβδομάδα ήταν πιστεύεται ότι είναι η πρώτη επαφή του ανθρώπου του από τη δεκαετία του 1990
Christopher Knight  συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά το ξεκίνημα μιας αισθητήρα κίνησης σε μια υποτιθέμενη διάρρηξη σε ένα στρατόπεδο νεολαίας.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Αναστασία Sokolova στο Got Talent της Ουκρανίας


Αναστασία Sokolova στο Got Talent της Ουκρανίας






Anastasia_Sokolova στο Got Talent της Ουκρανίας

Η ουκρανή Anastasia Sokolova πήρε μέρος στο show “Ukraine got talent” και πραγματικά άφησε το κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια