Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Οι καλύτερες ατάκες -ανέκδοτα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για το ΙΚΕΑ

Οι καλύτερες ατάκες -ανέκδοτα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για το ΙΚΕΑ

Οι καλύτερες ατάκες -ανέκδοτα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για το ΙΚΕΑ

ΙΠΠΟ - ΣΙΤΙΖΟΜΑΣΤΕ


Τα κεφτεδάκια του ΙΚΕΑ τα τρώμε με σπιρούνι.

Ούγκο Τσάβες Αντίο Το τελευταίο αντίο στην Κούβα για να Τσάβες (+ φωτογραφίες)


Ούγκο Τσάβες Αντίο

Το τελευταίο αντίο στην Κούβα για να 


Τσάβες (+ φωτογραφίες)






Κουβανοί στην Plaza από τον Τσάβες

Κούβα θρηνεί Τσάβες στην πλατεία της Επανάστασης (Φωτογραφία: Fernando Fernandez Medina / Cubahora)




Πολύ πριν από οκτώ το πρωί, χιλιάδες Κουβανοί άρχισαν να μαζεύονται γύρω από την Πλατεία της Επανάστασης να δώσει ύστατο φόρο τιμής στον πρόεδρο Ούγκο Τσάβες Frías. Κουβανοί όλων των ηλικιών, το διπλωματικό σώμα στην Κούβα, Βενεζουέλα φοιτητές στη χώρα ... φθάνοντας στο Μνημείο Χοσέ Μαρτί, η ίδια περιοχή του τεράστιου αγάλματος του εθνικού μας ήρωα και εικόνες από άλλους ηγέτες της επανάστασης, όπως ο Τσε και Camilo.

VIDEO: Πρωτοφανείς εικόνες στην Ιερισσό- Καρέ- καρέ η επΑρνείται η αστυνομία να συμμετάσχει στη σύσκεψη για εκτόνωση της κατάστασης!!!


« 

VIDEO: Πρωτοφανείς εικόνες στην Ιερισσό- Καρέ- καρέ η επΑρνείται η αστυνομία να συμμετάσχει στη σύσκεψη για εκτόνωση της κατάστασης!!!

15.10 Όπως δήλωσε στο Thesstoday ο δικηγόρος Βασίλης Τζιμούρτος, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά πολλούς από τους κατοίκους της Ιερισσού, η αστυνομία αρνήθηκε να συμμετάσχει στην αυριανή σύσκεψη στο δικαστικό μέγαρο, υπό τον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Π.Γιαννάκη. “Εμείς θα πάμε γιατί θέλουμε να βρεθεί μια λύση” είπε ο κ.Τζιμούρτος. Την ίδια στιγμή, δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ, συνεχίζουν τις έρευνες στα σπίτια πολιτών. Αυτήν την στιγμή σύμφωνα με τον κ.Τζιμούρτο ερευνούν το τρίτο κατά σειρά σπίτι. “Προσπαθούν να επιβάλλουν καθεστώς χούντας, κάνουν έρευνες λες και αφορούν σε τρομοκράτες. Εδώ δεν υπάρχει απαγγελθεί κατηγορία και εισβάλλουν σε σπίτια, με τα μικρά παιδιά να βλέπουν τρομοκρατημένα κουκουλοφόρους μέσα στο χωριό, μέσα στο σπίτι τους” λέει στο Thesstoday o κ.Τζιμούρτος . “Από εδώ και πέρα, οι κάτοικοι δηλώνουμε επίσημα, πως ότι και αν συμβεί, είμαστε σε νόμιμη άμυνα και ηθικοί αυτουργοί θα είναι αυτοί” καταλήγει ο δικηγόρος.

''Πόλεμος'' στις Σκουριές Χαλκιδικής - Δακρυγόνα σε σχολείο και πετροπόλεμος γύρω από αστυνομικό τμήμα - Προσαγωγές και συλλήψεις


''Πόλεμος'' στις Σκουριές Χαλκιδικής - Δακρυγόνα σε σχολείο και πετροπόλεμος γύρω από αστυνομικό τμήμα - Προσαγωγές και συλλήψεις





Σε πλήρη εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή της Ιερισσού στη Χαλκιδική, με εξαγριωμένους κατοίκους να βρίσκονται κοντά στο αστυνομικό τμήμα, να ρίχνουν πέτρες και την αστυνομία να προχωρά σε συλλήψεις και να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων. 
Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν τα ΜΑΤ, πως πολλά από τα χημικά που έριξαν έπεσαν ακόμα και μέσα σε σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες 3 παιδιά λιποθύμησαν και χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Τα μαθήματα διακόπηκαν και το σχολείο εκκενώθηκε.
 

ΣΟΚ: 500.000 οικογένειες δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ

07/03/2013  [09:48]

ΣΟΚ: 500.000 οικογένειες δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ

ΣΟΚ: 500.000 οικογένειες δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ




Σε δυσθεώρητα ύψη έχουν φτάσει οι συνολικές οφειλές των καταναλωτών προς τη ΔΕΗ, οι οποίες πλέον προσεγγίζουν το 1,3 δισ. ευρώ, παρά την πρόσκαιρη μείωση που είχαν παρουσιάσει λίγο πριν από την εφαρμογή της δεύτερης «φουρνιάς» του... χαρατσιού.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

κίνημα διαμαρτυρίας των πολιτών ενάντια στο χαράτσι των διοδίων,


Ανακοίνωση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων.
Μπροστά στο ογκούμενο κίνημα διαμαρτυρίας των πολιτών ενάντια στο χαράτσι των διοδίων, που φυτρώνουν σαν μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα αφότου η κυβέρνηση χάρισε στους μεγαλοεργολάβους τις εθνικές οδούς που πλήρωσε και πληρώνει ο ελληνικός λαός από το υστέρημά του (άμεσοι και έμμεσοι φόροι, τέλη κυκλοφορίας, φόροι στα καύσιμα, ποσοστό στην ασφάλιση οχημάτων κ.ο.κ.), ο κ. Ρέππας υποκριτικά και κατευναστικά δήλωνε ότι θα προχωρήσει σε μειώσεις του αντιτίμου, σε παραχωρήσεις καρτών στους κατοίκους διαφόρων περιοχών κ.λπ.
Αντί γι’ αυτό όμως, εισήγαγε στη Βουλή τροπολογία με την οποία ουσιαστικά ποινικοποιείται η άρνηση καταβολής των παράνομων διοδίων. Αντί να προσπαθήσει έστω και για τα μάτια να απαλύνει την κατάφωρη ληστεία του ελληνικού λαού από τις ιδιωτικές εταιρίες, η κυβέρνηση με τη συγκεκριμένη τροπολογία έρχεται να βγάλει από το νομικό αδιέξοδο τους μεγαλοεργολάβους, που με το ισχύον καθεστώς αδυνατούν να αντιμετωπίσουν το δίκαιο κίνημα των πολιτών κατά των διοδίων και υπέρ της κατάργησης των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης.
Θέλουμε να δούμε ποιος βουλευτής θα υπερψηφίσει την τροπολογία για επιβολή διοικητικού προστίμου 200 ευρώ και διοικητικών μέτρων για μια αστική διαφορά μεταξύ δύο ιδιωτών (του πολίτη και της παραχωρησιούχου εταιρίας). Σε κάθε περίπτωση, τονίζουμε τον ακραίο εξευτελισμό μιας κυβέρνησης που αποπειράται να μετατρέψει τον κρατικό μηχανισμό σε εισπράκτορα των κατά τα άλλα ανήμπορων να αντιδράσουν μεγαλοεργολάβων. Η τροπολογία για τα διόδια αποκαλεί την άρνηση πληρωμής «αποκλίνουσα συμπεριφορά». Κύριοι υπουργοί και κύριοι βουλευτές, «αποκλίνουσα συμπεριφορά» (λίαν επιεικώς!) είναι η μετατροπή σας σε υπαλλήλους των μεγαλοεργολάβων.
Το πραξικόπημα των κ. Ρέππα – «Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων», Παπουτσή – «Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη» και  Καστανίδη – «Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (δηλαδή των επικεφαλής του νέου τρικέφαλου Υπουργείου Αδικίας, Αδιαφάνειας και Προστασίας των Δικαιωμάτων των Νταβατζήδων) θα μείνει στην ιστορία σαν υπόδειγμα προκλητικής συνταγματικής εκτροπής. Δηλώνουμε την απόφασή μας να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο, από τη μαζική ειρηνική διαμαρτυρία ως την προσφυγή στην ελληνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη, μέχρι την οριστική κατάργηση των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών οδών στους μεγαλοεργολάβους.

Πέθανε ο προέδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες


Πέθανε  ο προέδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες 


Ο Τσάβες-υποστήριξη


 Πέθανε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες 

Ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας , Nicolás Maduro, ανακοίνωσε στο κρατικό ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, πέθανε μετά από μάχη με  τον καρκίνο που τον πλήττει   εδώ και δύο χρόνια.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια