Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τι απαντά ο Κ. Βουτσάς στον Παναγιώταρο


Τι απαντά ο Κ. Βουτσάς στον Παναγιώταρο



Τι απαντά ο Κ. Βουτσάς στον Παναγιώταρο


Στην προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, απάντησε ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος προκάλεσε την οργή του κόμματος όταν σε συνέντευξή του δήλωσε ότι φοβάται να μιλήσει για τη Χ.Α.


«Φοβάμαι να μιλήσω για την Χρυσή Αυγή μήπως με δείρουν», είπε ο ηθοποιός μιλώντας στοnewsbeast.gr. «Τους αγνοώ δεν θέλω καν να ασχολούμαι μαζί τους, δεν μπορώ να ασχοληθώ με τον κ. Παναγιώταρο. Ευκαιρία έψαχναν για να αναφερθούν στο όνομά μου. Να ξέρουν όμως ότι αν δεν πηγαίναμε στις εκδηλώσεις και δεν δεχόμασταν τις προσκλήσεις που μας έστελναν, θα μας έστελναν στη Γυάρο», πρόσθεσε.

Ο κ. Βουτσάς τόνισε, επίσης, ότι «υπάρχουν τόσες φωτογραφίες με επώνυμους ηθοποιούς από τη χούντα. Δηλαδή όλοι χουντικοί είμαστε; Να πάψουν να ασχολούνται μαζί μου και δεν θα ασχολούμαι μαζί τους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Βουτσάς ήταν το Σάββατο καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ και όταν ρωτήθηκε ποια είναι η άποψή του για την Χρυσή Αυγή απάντησε: «Δε θέλω να πω τίποτα για την Χρυσή Αυγή γιατί φοβάμαι. Φοβάμαι μη με δείρουν, φοβάμαι μη μου σπάσουν το σπίτι, φοβάμαι μη με κάψουν, γι’ αυτό δεν μιλάω εναντίον της Χρυσής Αυγής. Άμα πω κάτι εναντίον της υπάρχει κίνδυνος να με δείρουν, να με σφάξουν, να με κάψουν, να δείρουν τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Γι’ αυτό δεν λέω ποτέ κακό για την Χρυσή Αυγή, το’ πιασες;». 

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής, η οποία μέσω της ιστοσελίδας της έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του ηθοποιού με τον δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο. Σχολίασε μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία το εξής: «Απορία: Ποιος είναι αυτός που σκύβει μπροστά στον αείμνηστο Γ. Παπαδόπουλο τις εποχές της παντοδυναμίας του; Ο Κώστας Βουτσάς ή κάποιος… σωσίας του;»





το είδαμε εδώ πηγή 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια