Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Νεκρός βρέθηκε ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης

Νεκρός βρέθηκε ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης




Σε αυτοκτονία οφείλεται, όπως όλα δείχνουν, ο θάνατος του γνωστού σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην οδό Σκουφά 21 στο Κολωνάκι.


Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Μιχάλης Ασλάνης αυτοκτόνησε με χάπια. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία της υπόθεσης, ενώ κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στο διαμέρισμα βρήκαν χάπια στο κομοδίνο, την κουζίνα και το μπάνιο καθώς και ένα μπλοκ στο οποίο σημείωνε τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

Όπως αναφέρεται βρέθηκε πεσμένος πλάι στο κρεβάτι του από την υπεύθυνη του ατελιέ του που πήγε στο σπίτι γιατί είχε ανησυχήσει που δεν τον εύρισκε στο τηλέφωνο. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό ήταν η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός του.

Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα αυτό, ακριβώς πάνω από το ατελιέ του πριν τρεις μήνες ενώ ετοίμαζε μία επίδειξη μόδας για τις 18 Οκτωβρίου που θα γιόρταζε τα 40 χρόνια του στη μόδα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως είχε πέσει θύμα απάτης από δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του. Aντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα από το 2010 και για ένα διάστημα μετακόμισε στη Βραζιλία, προσδοκώντας σε μία νέα αρχή. Προκειμένου να αντεπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις, έβγαλε στο σφυρί τη βίλα του στη Μύκονο, καθώς και ακίνητα που είχε στο Κολωνάκι, ενώ, μετέφερε και το ατελιέ του στου Ψυρή.

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης

Ο γνωστός σχεδιαστής γεννήθηκε στη Χαλκίδα και καταγόταν από την Μικρά Ασία.

Από την ταλαντούχα γενιά της σχολής ΒΑΚΑΛΟ, σπούδασε διακόσμηση, γραφικές τέχνες, ιστορία τέχνης με σπουδαίους καθηγητές τους ζωγράφους Τέτση, Μοσχίδη, Γούναρη, Πρέκα, Βακαλό.

Συγχρόνως το 1974 με τις σπουδές του ξεκίνησε την καριέρα του τελείως αυτοδημιούργητος.

Οι δημιουργίες του πόζαραν σε όλα σχεδόν τα εξώφυλλα των τότε ελληνικών περιοδικών και κέρδισαν τις καλύτερες κριτικές χάρη στις πετυχημένες και πολύ έθνικ επιρροές του.

Έκτοτε η δουλειά του παρουσιάστηκε σε ατομικές ή ομαδικές επιδείξεις μαζί με σημαντικούς ξένους σχεδιαστές στο Παρίσι, στο Μονακό, στην Μόσχα, στην Κωνσταντινούπολη, στην Κύπρο, στο Μιλάνο, στην Ρώμη, στο Μπάρι, στον Καναδά.

Σχεδίασε τα ρούχα για τους υπαλλήλους του Αττικό Μετρό και του αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος.

Εκτός από ρούχα, ο σχεδιαστής συνεργαζόταν με μεγάλες εξαγωγικές μονάδες που πουλούσαν στην ελληνική και ξένη αγορά είδη σπιτιού, αξεσουάρ μπάνιου, ομπρέλες, εσώρουχα, αντρικά και παιδικά ρούχα με την υπογραφή του.

Είχε την φήμη του εθνικού μας σχεδιαστή.

Ακολουθεί το video από τη συνέντευξή του στο Makedonia TV, στις αρχές του 2013, όπου μιλάει και για τα οικονομικά του προβλήματα.

 όπου μιλάει και για τα οικονομικά του προβλήματα.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια