Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

5 ιογενή ιστορίες για Boston επιθέσεις που δεν είναι αλήθεια

5 ιογενή ιστορίες για Boston επιθέσεις που δεν είναι αλήθεια

Αυτή η φωτογραφία Boston Globe από την επίθεση \ 's μετά πήγε ιογενή, αλλά με μια ψεύτικη ιστορία που επισυνάπτονται σε αυτήν.
Αυτό το τιτίβισμα σε μια βιαστικά δημιουργήθηκε λογαριασμό κακώς ισχυρίστηκε ότι δύο 8-year-olds σκοτώθηκαν στις βομβιστικές επιθέσεις της Βοστώνης.


(CNN) - Στον απόηχο των δραματικών γεγονότων όπως η βομβιστική επίθεση της Δευτέρας στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, αυτό είναι μια αλήθεια της εποχής μας ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα πάρουν πρόωρη κομμάτια των ειδήσεων μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Για να είμαστε σίγουροι, ιστοσελίδες όπως το Twitter και το Facebook χρησιμοποιήθηκαν εκτενώς από την αστυνομία, ομάδες αρωγής και κυβερνήσεις να μοιράζονται τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις βομβιστικές επιθέσεις. Αλλά υπάρχει επίσης μια πιο λυπηρό πλευρά για το πώς ο Παγκόσμιος Ιστός ανταποκρίνεται σε ξαφνικές άσχημα νέα

Μερικές φορές κατά λάθος και μερικές φορές κακόβουλα, ψευδή στοιχεία παίρνει χαλαρά. Και στην ταχεία-φωτιά θάλαμο ψηφιακή ηχώ, δεν άργησε να εξαπλωθεί.
"Στις ημέρες όπως αυτό, Twitter δείχνει καλύτερα και χειρότερη: τα φορτία των πληροφοριών σε τεράστια ταχύτητα, αλλά συχνά ψευδή και μερικές φορές σκόπιμα έτσι," δήλωσε ο Mark Blank-Settle, του Σώματος BBC Δημοσιογραφίας, σε μια θέση στην ιστοσελίδα .
Όπως πάντα, ειδήσεις ανακάλυψε online (ή οπουδήποτε αλλού, πραγματικά) θα πρέπει να ελέγξει προσεκτικά προτού να περάσει μαζί - ειδικά σε περιόδους της τραγωδίας.
Εδώ είναι μερικά από τα πιο ευρέως διαδεδομένες αναληθείς ειδήσεις που βρήκαμε για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες 24 ώρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια