Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Alain Robert: μια αράχνη στο Habana Libre (+ φωτογραφίες)


Alain Robert: μια αράχνη στο Habana Libre (+ φωτογραφίες) στη ΚΟΥΒΑ 



Spiderman κλιμακωθεί το Habana Libre

Alain Robert, γνωστός ως "Spiderman".(Φωτογραφία: AIN)




Το Hotel Habana Libre έχει 27 ορόφους και 70 μέτρα ύψος. Είναι ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια σε όλη την Κούβα, αλλά μόνο 28 λεπτά ήταν αρκετά για τον Γάλλο Alain Robert, γνωστός ως "Spiderman", έρχονται στην άκρη της οροφής και να χαιρετήσουν εκατοντάδες θεατές επευφημούσαν από τους δρόμους.


Η κλιμάκωση άρχισε στην ώρα στις 1:00 μ.μ., τοπική. Από τον τέταρτο όροφο στο 26ο όροφο του κτιρίου, καθώς και ανήλθαν σε κάθε Robert Walker Vedado Αβάνα βρήκε οι γύρω δρόμοι έκλεισαν στην κυκλοφορία αμέσως έσπευσαν στην περιοχή.Ήθελαν να δουν τι λεγόταν κάτι απίστευτο.  

Το ύψος δεν σταμάτησε ο οποίος έχει προσβληθεί μερικά από τα πιο γνωστά κτίρια του κόσμου, όπως η πρώην Sears Tower στο Σικάγο, το Empire State Building στη Νέα Υόρκη, η γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο και το ψηλότερο κτίριο του κόσμου στο Επί του παρόντος, το Burj Khalifa στο Ντουμπάι, με 828 μέτρα, η οποία διήρκεσε περίπου έξι ώρες.

Ο Robert είναι 50 ετών, 1,64 μέτρα ύψος και ζυγίζει 50 κιλά. A 120 φτάνει ο αριθμός των κτιρίων κλιμακωθεί από τον ίδιο, σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βενεζουέλα, τη Βραζιλία και τη Γαλλία, όπου αναρριχήθηκε το διάσημο Πύργο του Άιφελ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι συνήθως μόνο να καταλήξει με τη βοήθεια των χεριών του και χωρίς καμία υποστήριξη ή την εφαρμογή της ασφάλειας.

"Το ύψος με συναρπάζει, μου αρέσει η καθαρότητα της κάθετης, αυτό το παιχνίδι απευθύνεται σε μένα μεταξύ ζωής και θανάτου, σε εκείνες τις στιγμές νιώθω πλήρης», είπε.

Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στην Κούβα, είπε, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της ανόδου τους: «αναρρίχηση στην Κούβα" ανακαλύπτει επίσης μια χώρα, μια κουλτούρα και ένα ισχυρό σύμβολο για τον Φιντέλ Κάστρο ".

Γάλλος ορειβάτης Alain Robert, γνωστός ως "Spiderman", ανεβαίνει η πρόσοψη του ξενοδοχείου Habana Libre. ( Φωτογραφία: Tony Hernandez Mena / AIN )



Γάλλος  ορειβάτης Alain Robert, γνωστός ως "Spiderman", ανεβαίνει η πρόσοψη του ξενοδοχείου Habana Libre. ( Φωτογραφία: Tony Hernandez Mena / AIN )











ΠΗΓΗ   .cubahora.cu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια