Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Συγκρίνει τον ξυλοδαρμό των 4 με τους βασανισμούς της χούντας

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Συγκρίνει τον ξυλοδαρμό των 4 με τους βασανισμούς της χούντας

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, για τις φωτογραφίες των 4 συλληφθέντων στην Κοζάνη και τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού τους
Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα των τεσσάρων νεαρών αντιεξουσιαστών, με τα μαυρισμένα μάτια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης συνέκρινε σε δήλωσή του τις πράξεις τους με αυτές των αντιστασιακών κατά της δικτατορίας και αποκάλεσε τον κ. Δένδια «σύγχρονο νεοναζί».
Η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη

Οι βασανιστές της Χούντας του Παπαδόπουλου την περίοδο 1967-74 φρόντιζαν, όταν μετά τις ανακρίσεις των αγωνιστών της Αντίστασης, με βασανιστήρια στα κολαστήρια της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ-ΕΣΑ, οδηγούμεθα στα έκτακτα στρατοδικεία, να μην υπάρχει κανένα ίχνος βασανισμού.
Σήμερα, η κυβέρνηση της Τρόικας, του κ. Σαμαρά, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Δίνει τις φωτογραφίες των συλληφθέντων στη δημοσιότητα με εμφανή τα σημάδια των βασανισμών! Ας δώσει, η κυβέρνηση του Τριωδίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί ".
Ζήτημα διαγραφής Παναγούλη θέτει ο Κεδίκογλου
Κάθε λεπτό που περνάει και ο Στάθης Παναγούλης παραμένει μέλος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδέχεται τις απόψεις του που ταυτίζουν τους αγωνιστές της Χούντας με τους συλληφθέντες για ληστείες και τρομοκρατική δράση, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Η αποδοκιμασία στη βία, στην ανομία και την τρομοκρατία πρέπει -. επιτέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ -. να είναι έμπρακτη, παρατήρησε ο κ Κεδίκογλου, όπως και η έμπρακτη αποδοκιμασία των δηλώσεων Παναγούλη περί «στρατοδικείων» και «Νεοναζί υπουργών », τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.
"Ας αποδείξει επιτέλους εμπράκτως το κόμμα του κ Τσίπρα ότι σέβεται το Σύνταγμα, τους δημοκρατικούς θεσμούς και την ομαλότητα Γιατί στην Δημοκρατία ούτε επιτρέπονται απειλές για λιντσάρισμα πολιτικών αντιπάλων, ούτε καλύπτονται δηλώσεις εξομοίωσης ληστών -.. Τρομοκρατών με τους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για Ελευθερία και Δημοκρατία ", προσθέτει.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια