Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

"Bολές" από Γ. Μανώλη στον Π. Καμμένο

"Bολές" από Γ. Μανώλη στον Π. Καμμένο












 Σοβαρή εσωκομματική κρίση που φτάνει στα όρια της διάλυσης εκδηλώθηκε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο Πρόεδρος του κόμματος είχε σφοδρή σύγκρουση με τον κ. Κ. Μαρκόπουλο, τον οποίο τη Δευτέρα το απόγευμα καθαίρεσε από γραμματέα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ ενοχλημένος εμφανίζεται ο Χρήστος Ζώης και μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος δεν υπέγραψε το κείμενο στήριξης στον πρόεδρο του κόμματος.
Μεγάλο πρόβλημα εμφανίζεται η στάση του Π. Καμμένου με τον Γιάννη Μανώλη να μιλάει για... λαγό. Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο κ. Μανώλης από τα πρωτοκλασάτα στελέχη των Ανεξερτήτων Ελλήνων είπε ότι πρώτη φορά είδε πρόεδρο κόμματος να φεύγει σαν λαγός ενώ τόνισε ότι όλο το θέμα με το non paper στην Προεδρία της Δημοκρατίας είναι υπαρκτό και έχει αποδείξεις ότι το έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος ζητώντας υπουργεία.
«Ο Καμμένος έδωσε το non paper για να μπει στη συγκυβέρνηση για να μπει υπουργός Άμυνας. Έκανε το πρώτο λάθος που το δώσε, και το δεύτερο που έβγαλε ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Γ. Μανώλης κάνοντας λόγο για γκέλα.
Αποκάλεσε δε, «λαγό» τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγοντας ότι «συγκαλεί τα όργανα και φεύγει, πρώτη φορά είδα έναν πρόεδρο να γίνεται λαγός. Δε θέλει κόμμα, ούτε συνέδριο ούτε τίποτα. Δε λειτουργεί τίποτε στο κόμμα».
Ο κ. Μανώλης τόνισε επίσης ότι οι ΑΝΕΛ υποχώρησαν εκλογικά λόγω του non paper, ότι αντί «να φτιάξουμε το κόμμα έφυγε για δύο μήνες διακοπές», και ότι ο κ. Καμμένος επιθυμεί ένα μικρό κόμμα.
Για την πρόταση Καμμένου στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, να παραιτηθούν οι βουλευτές των δύο κομμάτων ώστε να προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές, δήλωσε ότι στελέχη του κόμματος είχαν εξηγήσει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι αυτό δεν «στέκει» συνταγματικά.
«Δεν συζητάει με κανέναν και μιλάει συνεχώς για ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σα να λεει στον κόσμο “πήγαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ”, μας χωρίζει χάος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά τον ακούσαμε να μιλάει για δολάριο, (...) δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτε. Σήμερα λεει άλλα, το βράδυ άλλα, αύριο άλλα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μανώλης δήλωσε δε, ότι ενώ είχε κλείσει συμφωνία για διεύρυνση του κόμματος με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ο κ. Καμμένος τη χάλασε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια