Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Σύγχυση από τις δηλώσεις στελεχών για την οικονομία Αντιφάσεις ΣΥΡΙΖΑ για το ευρώ


Σύγχυση από τις δηλώσεις στελεχών για την οικονομία

Αντιφάσεις ΣΥΡΙΖΑ για το ευρώ

Σε νέες αντιφάσεις σχετικά με την αναγκαιότητα παραμονής της χώρας στο ευρώ υποπίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπμοπή του ANT1, ο Μανώλης Γλέζος, αφού επανέλαβε τις απόψεις του περί του ότι το χρήμα δεν έχει πατρίδα και απλώς έχει εφευρεθεί ως μέσο ανταλλαγής αξιών, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "το αν θα είμαστε εντός ή εκτός ευρώ δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία για μας. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα είμαστε ή όχι στο ευρώ. Μας ενδιαφέρει ότι δεν μπορεί το χρήμα να κανονίζει τις τύχες ενός λαού».


Και επιπλέον κάλεσε σε συνεργασία όσους έχουν αντιμνημονιακή άποψη.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά τις δηλώσεις Τσίπρα στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, στο πλαίσιο των οποίων ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τασσόταν σαφώς υπέρ της παραμονής της χώρας στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

Θυμηθείτε εδώ  το σχετικό ρεπορτάζ. 

Τις δηλώσεις Γλέζου προσπάθησε να μαζέψει στο κεντρικό δελτίο του Mega ο Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος και έχει κάνει μελέτη με θέμα την έξοδο από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ.Μηλιός επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ της παραμονής στο ευρώ, υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις Γλέζου υποδεικνύουν ακριβώς ότι θα πρέπει να τερματιστεί η λιτότητα, την οποία εμφανίζονται να θέτουν ως προϋπόθεση στην Ευρώπη για την παραμονή της χώρας μας στο κοινό νόμισμα.

"Λιτότητα ή δραχμή είναι ψεύτικο δίλημμα, δεν προβλέπεται διαδικασία εξόδου μιας χώρας από το ευρώ, ενώ μία τέτοια εξέλιξη θα είχε οδυνηρές συνέπειες συνολικά για την Ευρωζώνη", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μηλιός.

Πάντως ο κ. Μηλιός αναφέρθηκε γενικότερα στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι υπάρχουν μεγάλα "κρυφά" κέρδη στις επιχειρήσεις και στη ναυτιλία και τα οποία θα πρέπει να φορολογηθούν. Χαρακτηριστικά, δε, αναφέρθηκε στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την επιβολή φόρου 1% επί του τζίρου των επιχειρήσεων.

Δείτε το βίντεο της συζήτησης που είχε ο κ. Μηλιός στο Mega με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο (ΝΔ) και τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια