Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Να ποιοι είναι οι Τζαμπατζήδες


Να ποιοι είναι οι Τζαμπατζήδες

 Γράφει η Σταυρούλα

Σκανάραμε για εσάς όλα τα έγραφα της Google  και σπάσαμε  κωδικούς για να σας αποκαλύψουμε την οργάνωση κίνημα του τζάμπα και την ηγεσίας της.  Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω κείμενο φαίνεται να υπάρχουν τρεις  τύποι  «τζάμπα» στην οργάνωση ανάλογα με το  πόσο δεν ντρέπεται κάποιος.
Υπάρχει το:
&#61623    "τζάμπα" το  
&#61623    "εντελώς τζάμπα" και το 
&#61623    "τζάμπα τα λεφτά μας"

Για τις μετακινήσεις των βουλευτών με τον σιδηρόδρομο ή τα υπεραστικά λεωφορεία ή τα πλοία των εσωτερικών γραμμών υπάρχει ατέλεια. (τζάμπα)
Για τους βουλευτές της περιφέρειας διατίθενται ετησίως 104 εντολές μετακίνησής τους αεροπορικώς. (εντελώς τζάμπα)
Αναφορικά με τα έξοδα κίνησης (εκτός από τις ατέλειες  και τα τζάμπα εισιτήρια) στους βουλευτές Επικρατείας, Α' και Β' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιώς, αλλά και σε όσους οι περιφέρειες διαθέτουν αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα καταβάλλεται το ποσό των 450 ευρώ. (τζάμπα τα λεφτά μας)
ενώ στους βουλευτές των οποίων οι περιφέρειες είναι πιο κοντά στην πρωτεύουσα καταβάλλονται 600 ευρώ και σε όσους οι........περιφέρειες βρίσκονται μακριά καταβάλλονται 750 ευρώ,
και στους βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου καταβάλλεται το ποσό των 1.000 ευρώ. (τζάμπα)
Όσον αφορά τα αυτοκίνητα που παρέχονται στους βουλευτές, αυτό γίνεται μέσω σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης με εταιρεία Leasing. (εντελώς τζάμπα)
Επιπλέον οι βουλευτές λαμβάνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου, το οποίο κατανέμεται ως εξής:
για τους βουλευτές Επικρατείας, Α' και Β' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιώς (1.200 ευρώ) (τζάμπα)
και για τους βουλευτές της περιφέρειας (1.500 ευρώ) (τζάμπα).
Τα  ποσά αυτά είναι αφορολόγητα. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Επίσης τους παρέχεται επίδομα οικογενειακών βαρών βάσει δήλωσης για την οικογενειακή κατάστασή τους (ισχύει ό,τι για τους δημόσιους υπαλλήλους: 10% για τον έγγαμο και 5% για κάθε παιδί).  (τζάμπα τα λεφτά μας)
Για τις γνωστές επιστολές που λαμβάνουν οι πολίτες από τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους καταβάλλεται στους βουλευτές κάθε μήνα ποσό  (τζάμπα) που αντιστοιχεί σε 1.000 επιστολές και διπλασιάζεται φυσικά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.
Οσον αφορά τα (σταθερά) τηλέφωνα που χρησιμοποιούν ατελώς, υπάρχουν και εδώ κάποιες διαβαθμίσεις: στους βουλευτές Επικρατείας, Α' και Β' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιώς παρέχονται επτά τηλεφωνικές συνδέσεις, ενώ στους υπολοίπους, οκτώ. (εντελώς τζάμπα)
Η ατέλεια βαρύνει βεβαίως τη Βουλή μέχρι του συνολικού ποσού των 13.500 ευρώ ετησίως για κάθε βουλευτή και για το σύνολο των συνδέσεων, ενώ καλύπτει και γραμμή Internet. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Σχετικά με την κινητή τηλεφωνία κάθε βουλευτής δικαιούται μία  (τζάμπα) γραμμή σύνδεσης με εταιρεία της επιλογής του και η Βουλή τού καλύπτει μηνιαίως ως 250 ευρώ πλέον των παγίων τελών. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Οι εξ επαρχίας βουλευτές για τη στέγασή τους δικαιούνται να μένουν  (εντελώς τζάμπα) σε ξενοδοχείο ή να μισθώνουν οικία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και να λαμβάνουν μηνιαίως 1.000 ευρώ. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Τέλος, η Βουλή μισθοδοτεί και έναν επιστημονικό συνεργάτη για κάθε βουλευτή, ο οποίος και τον προσλαμβάνει με την προϋπόθεση ότι θα απασχολείται πλήρως (τζάμπα τα λεφτά μας)
Επίσης κάθε βουλευτής έχει το δικαίωμα να αποσπά τρεις συνεργάτες από το Δημόσιο, ενώ του διατίθεται και ένας αστυνομικός (εντελώς τζάμπα)  για την προσωπική φρούρησή του.
Και όλα αυτά βέβαια εκτός των «παχυλών» αμοιβών τους.
Ποιοι είναι οι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ κύριε Ρέππα;

tsantiri.gr Γιούχαραν τον Παπανδρέου στη Σύρο

 52 βίντεο 

Ρεσιτάλ έδωσε ο Πάγκαλος σε Καμπουράκη - Οικονομέα


Ρεσιτάλ έδωσε ο Πάγκαλος σε Καμπουράκη - Οικονομέα



Πάγκαλος μαινόμενος σε Καμπουράκη - Οικονομέα το πρωί της Δευτέρας.

Αξίζει να ακούσετε τα όσα είπε σχετικά με το γιαούρτι που έφαγε αλλά και για το "μαζί τα φάγαμε".
"Δεν ήταν οργή λαϊκή" το γιαούρτι...

Το "σκατόφατσα" και το κατά την ρύμη του λόγου "πούστης" που ειπώθηκε το αφήνουμε στην κρίση σας.







-

Λιβύη: ένας μακρύς πόλεμος ή μια περιορισμένης δέσμευσης;


ABC News

ABC News

Λιβύη: ένας μακρύς πόλεμος ή μια περιορισμένης δέσμευσης;

Μήπως η Βρετανία αποσκοπούν στην άρση της πολιτικής της Δεδηλωμένης Gadhafi πισινό U. S. δεν έχει στόχο Αυτόν


VIDEO: U.N. vs. Gadhafi        VIDEO: Hear from Egyptians who work in Libya and are crossing the border back home.               ABC NewsABC NewsABC NEWSABC News


Εδώ στο Λονδίνο, το Κοινοβούλιο να εγκρίνει αναδρομικά το Στρατιωτικό Ψηφοφορία εφεύρεση που έχουν ήδη ξεκινήσει στη Λιβύη.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει ένα χάσμα που αναπτύσσεται μεταξύ της Βρετανίας και των Η.Π.Α. που φέρει το παρακολουθείτε.Ο Βρετανός υπουργός Αμυνας είπε έσπασε σήμερα ειδικά μπορούσε Λίβυο ηγέτη Moammar Gadhafi στόχο βομβαρδισμών σάκο, αποκαλώντας τον «νόμιμο στόχο». Ανησυχία για τις απώλειες αμάχων θα μπορούσε να αποτελέσει παράγοντα που θα μπορούσε να αποτρέψει τους πω από την απόφαση προκύπτει ότι, είπε.
Butt Ρόμπερτ Γκέιτς, ο U. S. Υπουργός Άμυνας, δεν λέει, στοχεύοντας Gadhafi Στόχος μας είναι η κολύμβηση.
Ο πρόεδρος της Μεικτής Αρχηγών του προσωπικού, Ναύαρχος. Mike Mullen,δήλωσε την «This Week "την Κυριακή ότι οι ΗΠΑ επικεντρώνεται στο" Περιορισμένη Engagement ".
"Είμαστε πολύ προσηλωμένος στο περιορισμένους στόχους Δεδομένου ότι ο πρόεδρος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και η διεθνής συμμαχία που όντως δίνεται αντιμετωπίζουμε, από την άποψη της παροχής the-fly ζώνη δεν έτσι ότι δεν μπορεί να επιτίθενται σε ανθρώπους δική του, να αποφεύγουν κάθε μορφής ανθρωπιστικής Σφαγή , αν θέλετε, και παρέχοντας την ανθρωπιστικών διαδρόμων, ανθρωπιστικής στήριξης του Λιβυκού λαού, " Mullen, δήλωσε την "This Week . "
Εν τω μεταξύ, Gadhafi υπόσχεται ένα μακρύ πόλεμο. Είναι φαινομενικά σκάβουν, λέει η αμερικανική και άλλες Διεθνής Δύναμη: θα φύγετε νίκησε. Εμείς γεννηθήκαμε εδώ, πρόκειται να ζήσουν εδώ και πρόκειται να πεθάνει εδώ.
Θα Έκανε πισινό μπορούν να διατηρούν την αμφισβήτηση μέσα από μια διαρκή, μαζική επίθεση όπως αυτή που αυτό το Σαββατοκύριακο;
«Κάντε στην άκρη, γιατί;" Γύρισε πίσω.
Και Πρώην Πρέσβης Gadhafi στις ΗΠΑ, Αλί Σουλεϊμάν Aujali, ο οποίος παραιτήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα καθώς οι διαμαρτυρίες εξεγέρθηκε κατά την πολύχρονη ηγέτης της Λιβύης, Gadhafi προβλέπει Θα  παραιτηθεί γρήγορα.

Wikileaks: "Ο Γιώργος δεν είναι ηγέτης"


»Wikileaks: "Ο Γιώργος δεν είναι ηγέτης"          

    

δήλωνε ότι η ΠΓΔΜ μπορεί, αν το θέλει, να ονομάζεται «Μακεδονία

.













Εκτίθεται για ακόμη μία φορά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, μετά τις αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Wikileaks, ότι σε κατ' ιδίαν συζήτηση με τον πρέσβη των Η.Π.Α. στην Αθήνα χαρακτήριζε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ως «μη ηγέτη» και, σε αντίθεση με την επίσημη πολιτική της χώρας και του κόμματός του, δήλωνε ότι η ΠΓΔΜ μπορεί, αν το θέλει, να ονομάζεται «Μακεδονία».
Κατά τη συζήτηση, που έγινε στις 15 Φεβρουαρίου του 2008 και αποτυπώνεται στην αναφορά του πρέσβη Ντάνιελ Σπέκχαρντ προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο σημερινός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιχειρεί να εξηγήσει τα χαμηλά ποσοστά του κόμματός του που εμφάνιζαν οι δημοσκοπήσεις εκείνη την εποχή, λέγοντας ότι «το ΠΑ.ΣΟ.Κ. υποφέρει από φτωχή ηγεσία και τις κακές αποφάσεις της. Ο Παπανδρέου είναι έντιμος και ευθύς, αλλά κακός στην επικοινωνία και όχι ηγέτης».
Επίσης, καταλογίζει ευθύνες στην οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων Σημίτη, που «έπρεπε να συμβαδίζει με τους όρους της Ε.Ε. και έπληξε κυρίως τα χαμηλά και μικρομεσαία στρώματα, που παραδοσιακά ψήφιζαν ΠΑ.ΣΟ.Κ.».

«Οι Μακεδόνες μπορούν να χρησιμοποιούν όποιο όνομα θέλουν»

Ο κ. Πάγκαλος, συζητώντας με τον πρέσβη των Η.Π.Α. για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, το χαρακτηρίζει ως «γελοίο» και λέει ότι «ότι οι Μακεδόνες θα έπρεπε να χρησιμοποιούν όποιο όνομα θέλουν».
Επίσης, σημειώνει ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να θεωρεί τιμή το ότι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το όνομα «Μακεδονία», ότι ο ελληνικός φόβος του αλυτρωτισμού βγαίνει από τις φοβίες των δεξιών, οι οποίες προέρχονται από τον εμφύλιο και από τον φόβο, μήπως έρθουν στην Ελλάδα κομμουνιστές από σλαβικές χώρες.
Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος – για τον οποίο ο Ντάνιελ Σπέκχαρντ λέει ότι είναι γνωστός για τον αιχμηρό του λόγο και τις μη διπλωματικές προσεγγίσεις –, προεξοφλεί την ελληνική εξωτερική πολιτική, δηλώνοντας στον Αμερικανό πρέσβη ότι οι Η.Π.Α. δε θα έπρεπε να ανησυχούν μήπως η Ελλάδα θα τις κατηγορήσει ότι δεν έλυσαν το πρόβλημα της ονομασίας.
Χαρακτηρίζει, δε, λογική προσέγγιση την πρόταση Νίμιτς και λέει ότι είχε πει στην τότε υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν θα επιχειρούσε να εκμεταλλευτεί το ζήτημα, αν και θα ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της.
Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κ. Πάγκαλου, στην αναφορά του, ο Αμερικανός πρέσβης τόνιζε ότι λίγοι Έλληνες θα συμφωνούσαν με τον Πάγκαλο στο θέμα των Σκοπίων και πως ακόμη και ο ίδιος δεν θα εξέφραζε τις απόψεις αυτές δημοσίως.
Κατά τη συζήτηση, ο κ. Πάγκαλος διαφοροποιείται από τις επίσημες θέσεις του κόμματός του στο ζήτημα των ιδιωτικών πανεπιστημίων, λέγοντας ότι πρέπει να τους δοθεί άδεια. Επίσης, αναφέρεται και σε προσωπικά ζητήματα, υποστηρίζοντας ότι η δεύτερή του γυναίκα, η οποία, όπως λέει, ήταν αριστερίζουσα καθηγήτρια, αρνήθηκε να πάει ο γιος τους σε ελληνικό πανεπιστήμιο και ήθελε να τον στείλουν στη Μεγάλη Βρετανία.
Τα έγγραφα του Wikileaks έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», έπειτα από αποκλειστική πρόσβαση που της παραχώρησε η νορβηγική AftenPosten σε 250.000 διπλωματικά έγγραφα.

Σχέσεις Ελλάδας με Λευκωσία και Μόσχα

Τα ντοκουμέντα αφορούν στην εποχή αμέσως μετά την καταψήφιση του σχεδίου «Ανάν» και τις σχέσεις της κυβέρνησης Καραμανλή με τη Μόσχα και μία σειρά από άλλα θέματα, όπως οι εκτιμήσεις του Ν. Σπέκχαρντ για εσωκομματικά ΠΑ.ΣΟ.Κ., τα σχόλιά του για τη συνάντησή του με τον κ. Καραμανλή για το θέμα των Σκοπίων και του Κοσόβου, σχόλια για τις πρώτες εβδομάδες της διακυβέρνησης Παπανδρέου, κρίσεις για την κυβέρνηση Καραμανλή μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και σχετική συνάντηση με τον τότε υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη και το πώς έβλεπε η κυπριακή κυβέρνηση τον διορισμό της Ντ. Μπακογιάννη στη θέση του υπουργού Εξωτερικών.


Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια