Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Lagarde: οικονομία Καμία χώρα δεν έχει ανοσία από την αύξηση των κινδύνων


Lagarde: οικονομία Καμία χώρα δεν έχει ανοσία από την αύξηση των κινδύνων


ΔΝΤ
Επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε ότι η παγκόσμια οικονομική προοπτική είναι «ζοφερή» και καμία χώρα δεν είναι απρόσβλητη από την αύξηση των κινδύνων.

Είπε ότι όλα τα έθνη, ξεκινώντας από την Ευρώπη, για να αποτρέψει μια κρίση με τους κινδύνους από μια παγκόσμια ύφεση.
"Δεν υπάρχει καμία οικονομία στον κόσμο απαλλαγμένο από την κρίση ότι δεν βλέπει μόνο εκτυλίσσεται αλλά κλιμακούμενη», είπε.
"Δεν πρόκειται να ελπίζουμε επιλυθεί με όλες τις χώρες, όλες τις περιοχές που πραγματικά δράση."
Εν τω μεταξύ, τις ειδικότητες πρακτορείο η Standard and Poors υποβάθμισε 10 ισπανικές τράπεζες με την εφαρμογή νέων κριτηρίων αξιολόγησης.
Και επίσημο πρακτορείο της Γαλλίας στατιστικά στοιχεία, INSEE, δήλωσε ότι αναμένει δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης να πέσουν σε ύφεση το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και το πρώτο τρίμηνο του 2012.
Η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία αντιμετωπίζει αύξηση του κόστους δανεισμού. Πολλοί επενδυτές φοβούνται ένα θα είναι το επόμενο μέλος της ευρωζώνης να χρειαστεί ένα σχέδιο διάσωσης.
«Απαίτηση των προσπαθειών»
Σε ομιλία του στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον, είπε παγκόσμια οικονομική ηγέτες χρειάζεται τώρα να λάβει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση νομισματικών αδυναμίες, όπως αυτές που υπογράμμισε από την τρέχουσα κρίση χρέους της ευρωζώνης.
"Πρόκειται να απαιτήσει προσπάθειες, με τον οποίο πρόκειται να απαιτούν προσαρμογή, και σαφώς αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει από τον πυρήνα της κρίσης αυτή τη στιγμή, το οποίο είναι προφανώς τις ευρωπαϊκές χώρες και ιδιαίτερα οι χώρες της ευρωζώνης."
Η κα Lagarde αναφέρθηκε οικονομική φωτεινά σημεία στην Ασία και τη Λατινική Αμερική, η οποία είπε είχε πάρει, με τη βοήθεια του ΔΝΤ, τα βήματα κατά τη διάρκεια κρίσεων στη δεκαετία του 1980 και του 1990 για την αντιμετώπιση των αδυναμιών σε τραπεζικά τους συστήματα και δημοσιονομικών πλαισίων τους.
"Όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις ημέρες της ασιατικής κρίσης, της Λατινικής Αμερικής κρίση, έχουν υπηρετήσει τους πλέον καλά», είπε η κα Lagarde.
Την Πέμπτη, μια στενά-παρακολούθησαν έρευνα προτείνεται η ύφεση στις 17 οικονομίες που μοιράζονται το ευρώ υποχώρησε ελαφρά τον Δεκέμβριο.
Η σύνθετη έρευνα χιλιάδων επιχειρήσεων από Markit παρουσίαζαν συνεχή συρρίκνωση - αλλά με πιο αργό ρυθμό σε σχέση με το Νοέμβριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια