Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ένας Ιταλός άνδρας άνοιξε πυρ σε δύο αγορές στο κέντρο της Φλωρεντίας,


Ένας Ιταλός άνδρας άνοιξε πυρ σε δύο αγορές στο κέντρο της Φλωρεντίας, σκοτώνοντας δύο Σενεγάλης εμπόρους και τραυματίζοντας άλλους  τρεις.
Οι αστυνομικοί στέκονται από φορείς των δύο Σενεγάλης τους πωλητές οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε μια αγορά στη Φλωρεντία
Οι πυροβολισμοί  πραγματοποιήθηκαν σε πολυσύχναστη αγορά στη βόρεια πόλη

Ο εισβολέας, 50- χρονών  Gianluca Casseri, ανήκε σε μια ακροδεξιά ομάδα, ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε.
Σκότωσε δύο άνδρες και τραυμάτισε έναν τρίτο σε Dalmazia πλατεία πριν από το άνοιγμα φωτιά στο San Lorenzo Square, τραυματίζοντας δύο.
Casseri αργότερα βρέθηκε νεκρός σε ένα υπόγειο πάρκινγκ, αφού γύρισε το όπλο στον εαυτό του, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Πρόεδρος της Ιταλίας, Τζιόρτζιο Ναπολιτάνο, κατήγγειλε «η τυφλή αυτή έκρηξη του μίσους» και κάλεσε ιταλικές αρχές και την κοινωνία «να καταπολεμηθεί εν τη γενέσει της κάθε μορφή μισαλλοδοξίας και να επιβεβαιώσει την παράδοση του ανοίγματος και της αλληλεγγύης στη χώρα μας".
Οι άνθρωποι αντιδρά μετά από δύο Σενεγάλης πωλητές έχασαν τη ζωή τους στο κέντρο της Φλωρεντίας
Οι πωλητές πήραν τους δρόμους μετά την επίθεση σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Ο δήμαρχος της Φλωρεντίας περιγράφονται τα γυρίσματα ξεφάντωμα με εκείνη ενός διαταραγμένου ατόμου που ενεργεί μόνη της.
"Αυτές είναι οι ενέργειες ενός δολοφόνου μοναχικός - μια διαυγή, τρελό και ρατσιστικές δολοφόνος», Matteo Renzi, δήλωσε, προσθέτοντας ότι μια τέτοια συμπεριφορά ήταν από το χαρακτήρα για την πόλη και είχε συγκλονισμένος στον πυρήνα του.

«Άκουσα τι νόμιζα ότι ήταν πυροτεχνήματα, αλλά όταν γύρισα γύρω είδα τρεις άνδρες αιμορραγία στο πάτωμα,« ένας επιχειρηματίας της αγοράς, που είδε την επίθεση είπε La Repubblica.Casseri φέρεται να έχει ήρεμα βγήκε από ένα αυτοκίνητο σε Dalmazia πλατεία και άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας δύο Σενεγάλης στην αγορά, και τραυματίζοντας ένα τρίτο.
Καθώς οι αγοραστές και οι έμποροι εγκατέλειψαν σε κατάσταση πανικού, μερικοί άνθρωποι προσπάθησαν να ακολουθήσουν Casseri, αλλά δραπέτευσε στο αυτοκίνητό του.
Αργότερα άρχισε ψήσιμο σε άλλους εμπόρους της Σενεγάλης σε μια αγορά σε ένα δεύτερο τετράγωνο, κοντά στον Καθεδρικό Ναό της πόλης - ένα από τα μεγαλύτερα της πόλης - τραυματίζοντας δύο ακόμη άτομα.
Δεκάδες Αφρικανοί που ζουν στην πόλη - πολλοί από τους οποίους ζουν πωλούν μπιχλιμπίδια και πλαστές τσάντες σχεδιαστών για τους τουρίστες - έχουν παρέλασαν μέσα από το κέντρο της πόλης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δολοφονίες, να χτυπήσει πάνω από τα μοτοποδήλατα, κάδους και πινακίδες.
Ένας δημοσιευμένος συντάκτης της επιστημονικής φαντασίας μυθιστορήματα, Casseri φέρεται ότι ανήκε σε μια ακροδεξιά ένωση που ονομάζεται Casa Pound.
Η ομάδα επιδίωξε να αποστασιοποιηθεί από Casseri λέγοντας ότι δεν υποστηρίζει καμία μορφή βίας.
Fabio Barsanti, μια περιφερειακή συντονίστρια για την ομάδα, που περιγράφεται Casseri ως «μοναχικό» και «ζει στο δικό του κόσμο" αλλά "δεν είναι τρελός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια