Αρχική σελίδα

Έδεσσα πελλας

Loading...

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Περιπολικά - Δυναμίτες στην πάταξη του εγκλήματος


Περιπολικά - Δυναμίτες στην πάταξη του εγκλήματος


Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε περιπολικά - δυναμίτες. Πρόκειται για δέκα Mitsubishi EVO X και Jeep Patriot. Τα Mitsubishi EVO X, ναι, αυτά με τον 2.0-λιτρο κινητήρα των 295 ίππων. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να ακολουθήσει
Περιπολικά - Δυναμίτες στην πάταξη του εγκλήματος
εντατική εκπαίδευση των αστυνομικών που θα τα οδηγήσουν σε σχολές ασφαλούς οδήγησης, ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες των αυτοκινήτων και ότι οι υπεύθυνοι έχουν σκεφτεί και σχεδιάσει τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, όσον αφορά το κόστος συντήρησής τους, γιατί μεταξύ μας, καίνε κάτι παραπάνω.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Πλέον, τα κατασχεμένα οχήματα θα περιέρχονται στη διάθεση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας....
Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη μπορεί να διατίθενται στις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος για κάλυψη των αναγκών τους, χερσαία, πλωτά και εναέρια μεταφορικά μέσα που έχουν κατασχεθεί, οποτεδήποτε, ως αντικείμενα λαθρεμπορίας, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, λαθρεμπορευμάτων ή παράνομων μεταναστών και ως μέσα παράνομης διακίνησης όπλων ή αρχαιοτήτων, εφόσον παρέλθουν τρεις μήνες από την ημερομηνία κατάσχεσής τους και στο διάστημα αυτό δεν έχει εκδοθεί ή δεν έχει καταστεί αμετάκλητο βούλευμα ή απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου για την άρση της κατάσχεσης και την απόδοση των μέσων αυτών στους ιδιοκτήτες τους.
Αν μετά τη διάθεση του μέσου που κατασχέθηκε, διαπιστωθεί ότι το μέσο δεν είναι κατάλληλο για τις ανάγκες της Υπηρεσίας ή διαταχθεί αμετακλήτως με βούλευμα ή δικαστική απόφαση η απόδοσή του στον ιδιοκτήτη του, εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις της παρ.12 του άρθρου 177 του ν. 2960/2001 (ΦΕΚ 265 Α΄).
Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη ρυθμίζονται οι λοιπές προϋποθέσεις, η διαδικασία και κάθε σχετικό θέμα για τη διάθεση των κατασχεμένων οχημάτων στις πιο πάνω αρχές.
Το παραπάνω προβλέπει το άρθρο 6 του Νόμου 3938/2011 "Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και άλλες διατάξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΊΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ Διαβάστηκαν περισσότερο Οι 10 δημοφιλέστερες αναρτήσει τωντελευταίων 7ημερών

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

πρόσφατες αναρτήσεις

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebookΠαρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια