Αρχική σελίδα

Έδεσσα - Βοδένα

συνδεθείτε στο facebook

"Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσας

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Έδεσσα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονικη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Θεσσαλονίκη

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΠΕΛΛΑΣ

Εφημερίες Νοσοκομείων Θεσσαλονικης

Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων ΠΕΛΛΑΣ

Τιμές Καυσίμων

Τιμές Καυσίμων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δρομολόγια Πλοίων - Link to Us

Δρομολόγια Πλοίων για όλη την Ελλάδα

Παγκόσμιο ρολόι HTML5

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

"Χρειάζεται ευρωπαϊκή λύση"

"Χρειάζεται ευρωπαϊκή λύση"

Στην ανάγκη να βρεθεί μια πραγματικά ευρωπαϊκή λύση στη οικονομική κρίση και να υιοθετηθούν εναλλακτικές προτάσεις στο σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με το πέρας της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ελσίνκι.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στη Βόρεια Αφρική και τόνισε ότι "η κρίση δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επιδεινώσει την εσωτερική οικονομική κρίση που αντιμετωπίζουν χώρες, όπως είναι και η Ελλάδα".

Στη Σύνοδο, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις εξελίξεις της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: "δεν θα πρέπει η Ευρώπη να τρέχει πίσω από τα γεγονότα. Πρέπει πρώτα εκείνη να δείξει μια ουσιαστική, οικονομική, διπλωματική και - πρώτα απ’ όλα- πολιτική συμπαράσταση στις χώρες αυτές. Και από την άλλη πλευρά πρέπει η ίδια η Ευρώπη να αποκτήσει μια κοινή -δική της- πολιτική για τη μετανάστευση, την ασφάλεια, τον επαναπατρισμό και την πρόληψη".

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στην συνάντησή του με τον Έντα Κένι, τον εντολοδόχο πρωθυπουργό της Ιρλανδίας. "Τόνισα στην ιδιαίτερη συζήτησή που είχα μαζί του ότι η χώρα του και η χώρα μας -τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη Νέα Δημοκρατία- επιμένουμε σε μια πολιτική χαμηλής φορολογίας και πάνω απ΄ όλα σε μια πολιτική Ανάπτυξης. Πράγμα που πρέπει, επιτέλους, να κάνει και η Ελλάδα" είπε ο κ. Σαμαράς.

Τέλος, αναφέρθηκε στις διεργασίες που αναπτύσσονται στην ΕΕ για την εξεύρεση λύσης στην οικονομική κρίση. "Μέσα στη συνάντηση των ηγετών, συζητήθηκε η πρόταση για το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, καθώς και η ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης. Ήδη διαμορφώνονται εναλλακτικές προτάσεις πολύ πιο ρεαλιστικές από τις αρχικές.

Λεπτομέρειες στη ΑΠΕ-ΜΠΕ |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

αναζήτηση στο διαδυκτιο

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


κοινοποιήστε στο facebook











Καιρός στην Έδεσσα

καιρος Θεσσαλονίκη

πολυγυρος

ΚΑΙΡΟΣ ΝΕΑ ΣΚΙΟΝΙ

ρολόγια